Η συνέντευξη τύπου: Πόρος – Επισκοπή: Νίκη για τον γενικό μας αρχηγό…

Στο τέλος του αγώνα, δόθηκε η κοινή συνέντευξη τύπου. Ο κόουτς της ομάδας μας, Γιάσμινκο Βέλιτς έθιξε το θέμα των καθυστερήσεων που κάνουν σχεδόν όλες οι ομάδες προκειμένου να «φάνε χρόνο» ενώ δεν παρέλειψε όπως και ο Δημήτρης Πολυχρόνης να αφιερώσει εκ μέρους όλης της Επισκοπής, τη νίκη στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας, Στέλιο Ξυνομηλάκη.

 

Γ. Βέλιτς: «Δεν χρειάζεται να είναι τόσο ερασιτεχνικό το επίπεδο…»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σωματείο του Πόρου για το καλό ποδοσφαιρικό κλίμα και για την άριστη φιλοξενία που μας επιφύλαξε. Από ‘κει και πέρα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, την συγκέντρωση και την προσπάθεια που έκαναν για 90 λεπτά. Σε ό,τι αφορά το ματς πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό α’ ημίχρονο όπου παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο με καλούς συνδυασμούς έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιγνιδιού.

Προσπαθήσαμε έτσι ώστε να έρθει το γκολ. Προς το τέλος του α’ ημιχρόνου και στις αρχές του β’ το ματς χάλασε αρκετά σε ένα ούτως ή άλλως δύσκολο γήπεδο. Με τις καθυστερήσεις, με άσκοπες διακοπές και χωρίς κανέναν λόγο, με τους διαιτητές να σφυρίζουν το παραμικρό, όλα χαλούσαν τον ρυθμό.  Θα ήθελα να πω βέβαια ότι είναι κάτι συνηθισμένο για μας.

Και εδώ μάλιστα μου δίνεται η ευκαιρία να στείλω ένα μήνυμα στους διαιτητές να αφήνουν επιτέλους να εξελίσσεται ένα παιγνίδι. Δεν είναι όλες οι επαφές φάουλ.

Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Τέτοιες καταστάσεις τις αντιμετωπίζουμε καθημερινά αλλά εμείς πρέπει τελικά να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο μπας και αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να μην είναι τόσο ερασιτεχνικό, όχι σε τέτοιο βαθμό που το βλέπουμε σήμερα. Είναι κρίμα.

Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στην διοίκηση της ομάδας που δείχνει πόσο αγαπάει τον σύλλογο και την ακολουθεί παντού και στους ποδοσφαιριστές μου που με πολύ υπομονή και συγκέντρωση ως το τελευταίο λεπτό πήραν μια δίκαιη νίκη.

Εκ μέρους όλης της ομάδας θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον γενικό μας αρχηγό στον Στέλιο Ξυνομηλάκη όπου περνάει μία δύσκολη στιγμή με την οικογένειά του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα».

Λ. Τιτομιχελάκης: «Κάποια στιγμή θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε»

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μου ακολούθησαν ένα πλάνο και το υπηρέτησαν 100%.
Θεωρώ ότι εμείς είχαμε τις δύο κλασικές ευκαιρίες στο ματς. Στο α’ ημίχρονο όπου ο αντίπαλος απόκρουσε στη γραμμή και άλλη μία στο β’.

Διαφωνώ με την τοποθέτηση του κ. Βέλιτς. Είμαστε μάδα που προσπαθούμε να μην κάνουμε καθυστερήσεις, ούτε παίζουμε αντιποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Νομίζω ότι σήμερα οι παίκτες μας στάθηκαν επάξια στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που έδειξαν υπομονή αλλά στο τέλος και στη λεπτομέρεια κρίθηκε το ματς.

Κάποια στιγμή θα το γυρίσουμε. Η τύχη μάς γύρισε την πλάτη γιατί δεχθήκαμε στη λήξη το γκολ. Κάποια στιγμή θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε.

Είδατε ότι μια ομάδα που πήγαινε για πρωτάθλημα αντιμετώπισε μια άλλη που προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Οι διαφορές είναι ελάχιστες».

 

Από πλευράς παικτών μίλησαν οι Δημήτρης Πολυχρόνης (Επισκοπή) και Μιχάλης Μαγάκης (Πόρος):

Δ. Πολυχρόνης: «Κατά αρχή, να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Πόρου Συγχαρητήρια και στα παιδιά τα δικά μας για τη νέα μεγάλη νίκη. Το ματς τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Έχουμε σκοράρει τέσσερις φορές μέχρι σήμερα στο τέλος των αγώνων. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε καλή ομάδα και επίσης ότι είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90-95 λεπτά που μπορεί να κρατήσει ένας αγώνας.

Συγχαρητήρια και στα παιδιά τα δικά μας για τη νέα μεγάλη νίκη. Το ματς τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Έχουμε σκοράρει τέσσερις φορές μέχρι σήμερα στο τέλος των αγώνων. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε καλή ομάδα και επίσης ότι είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90-95 λεπτά που μπορεί να κρατήσει ένας αγώνας.

Ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι. Το πρωτάθλημα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Οι αγωνιστικοί χώροι δεν βοηθάνε. Όλα παίζουν έναν μικρό ή μεγάλο ρόλο.

Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο α’ ημίχρονο. Δεν πανικοβληθήκαμε όμως. Αν θυμάμαι καλά, απειληθήκαμε μια φορά από την ομάδα του Πόρου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί επιστρέψαμε στο πρωτάθλημα μετά το ρεπό με νίκη.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών θέλω και ‘γω με τη σειρά μου να αφιερώσω τη νίκη στον Γενικό Αρχηγό μας κ. Στέλιο Ξυνομηλάκη».

Μ. Μαγάκης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής. Είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα. Το κάνει για τρίτη φορά οπότε τίποτε δεν είναι τυχαίο. Υπηρετήσαμε ένα πλάνο και το βγάλαμε εις πέρας. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος οπότε κάποιο λάθος κάναμε.

Θα πρέπει να δούμε με τον κόουτς τί έχουμε κάνει λάθος. Να δούμε τί φταίει, να το διορθώσουμε. Το θέλουμε όλοι και ευελπιστούμε να αλλάξουμε την όλη εικόνα της ομάδας που είναι καλή αλλά δεν φαίνεται αυτό στον βαθμολογικό πίνακα.

Πάντοτε πάμε για να κερδίσουμε. Ποτέ σε καμία ομάδα δεν παίζει κάποιος για να χάσει ή για να φέρει μόνο την ισοπαλία. Η κατηγορία έχει δείξει ότι είναι δύσκολη. Αν εφησυχάσεις το πληρώνεις. Θα πρέπει να δουλέψουμε στις λεπτομέρειες».