Ιστορική μέρα! Πρώτη προπόνηση για την ΠΑΕ στο ολοκαίνουριο προπονητικό του Τσεσμέ

Ένα πανέμορφο… “πάρκο”, ένα πράσινο έκτασης 120Χ110 μέτρων απλώνεται στον χώρο της περιοχής του Τσεσμέ Ρεθύμνου. Ένα προπονητικό γήπεδο που περιστοιχίζεται από ελαιώνες και που πήρε κι αυτό πια χρώμα καταπράσινο και που μαζί με τα τέσσερα αποδυτήρια (τρία ομάδων και ένα για τους διαιτητές) προσφέρει μια άνεση που σε άλλες περιοχές της Ελλάδας μοιάζει με καθημερινότητα.

Μόνο που στο Ρέθυμνο σπάνιζε μια τέτοια “καθημερινότητα”… Να όμως που με την τεράστια συμβολή του προέδρου μας κ. Μιχάλη Νικολιδάκη και φυσικά με την αμέριστη συνεισφορά δήμου Ρεθύμνου και Περιφέρειας Κρήτης αλλά και την άψογη συνεργασία με τη Δόξα Πλατανέ της οποίας αποτελεί τη φυσική έδρα, το αποτέλεσμα ήταν το ιδεατό.
Η 7η Σεπτεμβρίου είναι μια ιστορική μέρα για την Επισκοπή μας και δη για την ΠΑΕ που πια, θα μπορεί να δουλεύει όπως θέλει προκειμένου να δημιουργήσει ένα οικοδόμημα πάνω σε στέρεες βάσεις.
Όλοι όσοι αντίκρισαν για πρώτη φορά το αποτέλεσμα έμειναν με ανοικτό το στόμα καθώς μιλάμε για μία ολοκαίνουρια αθλητική εγκατάσταση με ολοκαίνουριο φυσικό χλοοτάπητα, με προϋποθέσεις δομής για πάρκινγκ, με ανακαινισμένα αποδυτήρια που διαθέτουν ολοκαίνουρια μπάνια αλλά και για περαιτέρω δημιουργία αθλοχώρων κατά την είσοδο (υπάρχει ένας χώρος 90μΧ40μ) αλλά και για δυνατότητες ανάπτυξης κάποιων άλλων δραστηριοτήτων.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν κάθε λόγο να νιώθουν ικανοποιημένοι από τις συνθήκες εξ ου και στο γεγονός ότι όλοι δούλεψαν με άλλη διάθεση.
Εκεί, εκτός του προέδρου μας ήταν οι δύο αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Επισκοπή, οι κ.κ. Νίκος Τσιλεδάκης, Ανδρέας Παπαδάκης, ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος κ. Τάσος Τριαντάφυλλος, πρόσωπα που διατέλεσαν επί χρόνια γενικοί αρχηγοί οι οποίοι ακολουθούν από κοντά την ομάδα όπως οι κ.κ. Βελονάκης, Ξυνομηλάκης αλλά και λοιποί φίλοι της ομάδας.

Μ. Νικολιδάκης: “Να γίνει η ευτυχία καθημερινότητά μας”
Ο πρόεδρός μας, ο κ. Νικολιδάκης τόνισε γι’ αυτήν την πρώτη εμπειρία, όχι απλώς εισερχόμενος στο νεόδμητο γήπεδο αλλά και βλέποντας το επαγγελματικό τμήμα να γυμνάζεται για κάτι λιγότερο από 2 ώρες…
“Σήμερα (7/9) είναι μια μέρα που η ομάδα μας μπαίνει σ ένα ολοκαίνουριο γήπεδο το οποίο θα ωφελήσει την εξέλιξη και την πρόοδο που θα πρέπει να έχουμε ως οργανισμός.
Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και που σ’ αυτό συνέβαλαν καθοριστικά, ο δήμος Ρεθύμνου, η Περιφέρεια Κρήτης με την αμέριστη συνεργασία της Δόξας Πλατανέ. Είναι μια νέα μέρα, απόλυτα χαρμόσυνη που μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτό που βλέπουμε. Είναι ένας πανέμορφος τόπος κι αυτό φαίνεται. Τα παιδιά της Επισκοπής δείχνουν ευτυχισμένα… Κι εμείς το ίδιο και θέλουμε αυτή η ευτυχία να γίνει καθημερινότητα για όλους μας κάτι, που θα μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για να προσπαθήσουμε για περισσότερα πράγματα στη συνέχεια.”

Βλέπε φωτό: