Ξανά πολύ καλή η Επισκοπή 2010 αλλά δεν απέφυγε την ήττα, 1-2 από τον Ποσειδώνα

 

Για άλλο ένα ματς, η Επισκοπή 2010 κέρδισε τις εντυπώσεις, όχι όμως και το ματς. Παρ’ ότι καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Ποσειδώνα, ηττήθηκε με 1-2 χάρη σ’ ένα τέρμα κόντρα στη ροή του αγώνα (27’ Κούσμινας), και σ’ ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 78’ (Σηφακάκης) που καταλόγισε ο κ. Σταυρουλάκης. Κρίμα… Η προσπάθεια συνεχίζεται φυσικά καθώς, η νεανική μας ομάδα έχει κατορθώσει να αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από φίλους κι αντιπάλους.

Το ματς:

Στο 12’ το σουτ του Κυμιωνή χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 14’ η προσπάθεια του Σαββάκη δεν κατέληξε σε κάποιο γκολ.

ΓΚΟΛ! 0-1:
Στο 27’ ο Χασιώτης βρήκε με καταπληκτική μπαλιά τον Κούσμινα, εκείνος πρόλαβε την έξοδο του Γκαβρίλοβιτς και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30’ το σουτ του Σταυριδάκη απέκρουσε ο Χατζηπαυλίδης.
Στο 37’ από την εκτέλεση φάουλ του Κυμιωνή, ο Ποθουλάκης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Χαςτζηπαυλίδη.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε εξίσου δυνατά όπως στο α’ ημίχρονο και στο 48’ είχε το πρώτο καλό σουτ με τον Κυμιωνή που έφυγε λίγο άουτ.

Στο 51’ ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε ένα απευθείας φάουλ με δύναμη με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 53’ ο Τζωρτζινάκης συνδυάστηκε άψογα με τον Σταυριδάκη στη γωνιά της μικρής περιοχής, ο πρώτος θέλησε να σουτάρει με δύναμη με τη μπάλα να περνάει εκτός εστίας.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ!! 1-1: Στο 62’ η ομάδα μας επιτέθηκε από δεξιά, ο Δάμο έκοψε τη μπάλα και ο Κυμιωνής «με τη μία» από το ύψος του πέναλτι, αν και μαρκαρισμένος, έστειλε τη μπάλα στη γωνιά του Χατζηπαυλίδη.

Στο 65′ ο Ποσειδώνας έφυγε στην αντεπίθεση, ο Στελίκος μοίρασε στον Βλαστό που βρέθηκε απέναντι στον Γκαβρίλοβιτς. Ο πορτιέρο της ομάδας μας απέκρουσε, ο Βλαστός ξανασούταρε για να διώξει ο Καφετζής λίγο μπροστά από την γραμμή.

ΓΚΟΛ! 1-2: Στο 77′ ο κ. Σταυρουλάκης καταλόγισε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Σαββάκη πάνω στον Στέλικος και ο Σηφακάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στον Ποσειδώνα.

Η διαιτησία: Σταυρουλάκης, Λιοδάκης, Βαρβαντάκης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2010 (Ρ. Γιάνγιανιν): Γκαβρίλοβιτς, Σαββάκης, Ποθουλάκης, Κλειδής, Τσιλεδάκης, Κυμιωνής, Τζωρτζινάκης, Σταυριδάκης, Δάμο (82′ Πεκίνι), Τραϊτοράκης, Καφετζής.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Τσουπάκης): Χατζηπαυλίδης, Πετρογιαννάκης, Χασιώτης, Μαρινάκης Πετ. (62’ Μαρινάκης Πετρ.), Χνάρης, Βλαστός (78′ Ζεοβάνου), Στελίκος, Καργάκης, Μαρινάκης Ι. (78′ Νικολακάκης), Κούσμινας, Σπανίδης.