Βαλεντίνος Μπάρο: “Τώρα είναι η στιγμή”

Για το ματς της Κυριακής (14/4, 16.00) στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης κόντρα στον Φωστήρα μίλησε ο σέντερ φορ της ομάδας μας, Βαλεντίνος Μπάρο. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής διανύει μια καλή αγωνιστική περίοδο σκοράροντας συχνά-πυκνά αλλά κάνοντας κι άλλα πολύ σημαντικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ίδιος τονίζει: “Έχουμε κάθε δικαίωμα να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε την παραμονή. Τίποτε δεν έχει τελειώσει για καμία από τις ομάδες που βαθμολογικά και μαθηματικά έχουν πιθανότητες να σωθούν. Εμείς έχουμε πάρει ψυχολογία πλέον και από το κύπελλο με την ευρεία νίκη που σημείωσαμε (6-0 τη Δόξα Πλατανέ) η οποία, μας οδηγεί όπως όλα δείχνουν, στον τελικό της ΕΠΣΡ.”

“Κοιτάμε το τί κάνουμε εμείς”
“Εμείς είμαστε επικεντρωμένοι στο ματς απέναντι στον Φωστήρα, μια ιστορική ομάδα που μάχεται σε κάθε ματς και, που όπως αποδεικνύεται, πέφτει αλλά έχοντας συγκεντρώσει σεβαστούς βαθμούς. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το 1ο ως το τελευταίο λεπτό αλλά και να κοιτάζουμε το τί κάνουμε εμείς και όχι οι άλλοι. Για πολλούς λόγους θα είναι από τα πιο δύσκολα παιγνίδια της σεζόν. Στόχος μας είναι να σκοράρουμε και επίσης να είμαστε σίγουροι για ό,τι κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.”

Επισκοπή γιατί….
Τέλος, ο Βαλεντίνος μίλησε για το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου αλλά και το γιατί η Επισκοπή θα πρέπει να μείνει στην κατηγορία: “Είναι μακράν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα αυτό της Γ’ Εθνικής με πολλές ιστορικές ομάδες αλλά και με ομάδες που έχουν ξεκάθαρους στόχους. Εμείς ως Επισκοπή, θέλουμε να παραμείνουμε γιατί, είμαστε μια ομάδα με τη δική μας ιστορία, ένας σύλλογος που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, μια διοίκηση που έχει την εμπειρία αλλά και μια ομάδα που αρέσκεται στο να δουλεύει σκληρά στο γήπεδο παίζοντας όλους τους αγώνες στα ίσια εντός των τεσσάρων γραμμών Όλο αυτό θα πρέπει “να μας βγει” κάποια στιγμή. Κι αυτή η στιγμή είναι τώρα.”

Ον/νυμο: Βαλεντίνο Μπάρο
Ημ. γέννησης: 23/9/1998
Τόπος γέννησης: Αθήνα
Θέση: Σέντερ φορ
Ύψος: 1.86μ.
Αρ. φανέλας: 9