Β. Πολίτης: “Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο”

Ο Βασίλης Πολίτης είναι ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας μας. Από την πρώτη στιγμή τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν και ήρθε στο Ρέθυμνο, κάλυψε αυτή τη θέση και φρόντισε να παραμένει βασικός σε όλα τα ματς. Δεν έχει κλείσει ακόμη τα 22 του χρόνια κι όμως μοιάζει σα να αγωνίζεται πολλά χρόνια εκεί.
Ο ίδιος μίλησε για το εξ αναβολής ματς με τον Ολυμπιακό Β’ και το πόσο έχει αλλάξει ο διακόπτης της ομάδας μας από την ημέρα που οι ομάδες επέστρεψαν στους αγωνιστικούς χώρους μετά τη διακοπή. Ο Αθηναίος μπακ πιστεύει στην Επισκοπή μας, στην προσπάθεια που καταβάλλεται από εκείνον και τους συμπαίκτες του μαζί με το τεχνικό τιμ γι’ αυτό και αναφέρει:

“Έχουμε κάποιες απουσίες αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά που θα κληθούν να αγωνιστούν θα αντεπξέλθουν των υποχρεώσεών τους. Είμαστε πολύ καλά γενικά και η ομάδα είναι ολοφάνερο ότι έχει βρει τα πατήματά της, την αγωνιστική ταυτότητά της.

Δουλεύουμε σκληρά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Το ματς με τον Ολυμπιακό Β’ αναμένεται να είναι πολύ δυνατό. Ο Ολυμπιακός Β’ έχει νεαρά παιδιά στη σύνθεσή του που τρέχουν πολύ όπως και εμείς. Αν θέλουμε όμως να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για ένα αποτέλεσμα θα πρέπει να δείξουμε ότι εμείς είμαστε καλύτεροι. Χρειαζόμαστε τους πόντους και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Έχουμε καλή ψυχολογία και έχουμε κι έναν προπονητή που δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό γι’ αυτό και πιστεύω σε κάτι θετικό αύριο στου Ρέντη.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να προσέξουμε κάθε φάση και στο τέλος να δούμε τί κάναμε.”

Ον/νυμο: Βασίλης Πολιτης
Θέση: Δεξιός μπακ
Ημ. γέννησης: 16 Ιουνίου 2001
Ύψος: 1.80μ.
Πόδι: Δεξί
Αρ. φανέλας: 22