Το προσπάθησαν όσο μπορούσαν / Επισκοπή 2010 – Ασή Γωνιά 0-2

Η Ασή Γωνιά κέρδισε την ομάδα μας με 0-2 μέσα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» πληρώνοντας κυρίως τις δύο αδυναμίες που εμφάνισε στο α’ 20λεπτο. Με το γκολ του πρώην παίκτη μας, Δελημήτσο στο 4’ και του Λέσι στο 17’, πήραν προβάδισμα με 0-2.


Εν συνεχεία, η ομάδα μας προσπάθησε να βάλει ένα γκολ που θα την έβαζε στο ματς, στάθηκε άτυχη σε κάποιες φάσεις ενώ γενικώς έγινε ένα καλό παιγνίδι με ρυθμό όπου και οι δύο ομάδες δημιούργησαν κι έχασαν ευκαιρίες.
Αναμφισβήτητα και με την επιθετική φιλοσοφία που έπαιξαν τα παιδιά μας, δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ.

Το ματς:

ΓΚΟΛ! 0-1:
Στο 4’ από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδογιαννάκη, ο Δελημήτσος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 0-2:
Στο 17’ ο  Βασιλείου με έξυπνο γέμισμα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στο β’ δοκάρι όπου εκεί, ο Λέσι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 24’ το πλασέ του Ηλία Βρεττού θα διώξει με δυσκολία ο Χύκα σε κόρνερ.
Από την εκτέλεση, ο Κλειδής έπιασε την κεφαλιά με τους αμυντικούς να διώχνουν λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 28’ το ξαφνικό σουτ του Κουνδουράκη έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Γκαβρίλοβιτς.

Στο 42’ ο Χύκα επιχείρησε με έξοδο να μαζέψει τη μπάλα, δεν την συγκράτησε και σε κενή εστία από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ν. Κυμιωνής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στην επίθεση ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος όπως στο α’ ημίχρονο. Η ομάδα μας ωστόσο περιόρισε πολύ την Ασή Γωνιά, κυνήγησε το γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε.

Στο 50’ ο Παπαδογιαννάκης βγήκε από αριστερά και πέρασε μια σέντρα με τον Βασιλείου να αποτυγχάνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με εναέρια προβολή.

Στο 52’ από το κόρνερ του Ν. Κυμιωνή, ο Κλειδής κέρδισε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 65’ το διαγώνιο σουτ του Γασπαράκη πέρασε λίγο έξω από την εστία.

Στο 70’ το φαλτσαριστό σουτ του Παπαδογιαννάκη βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 90′ ο Τζωρτζινάκης βγήκε από δεξιά διαγώνια μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ θέλησε να σκοράρει με τον Χύκα να απομακρύνει με τα πόδια.

Η διαιτησία: Χατζημπεκιάρης, Ψωφάκης, Κελεσίδης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2010 (Γιάνγιανιν): Γκαβρίλοβιτς, Μαργαρώνης, Σαββάκης, Κλειδής, Ποθουλάκης, Σπανουδάκης (46’ Βλαχόπουλος), Βρεττός, Καφετζής (82’ Κάλφι), Νάσκοβ, Κυμιωνής, Τζωρτζινάκης.
ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ (Βασιλείου): Χύκα, Λέσι (67’ Αποστολάκης), Δελημήτσος, Κουνδουράκης, Εμμ. Στ. Βουτσάς (84’ Ανδρουλιδάκης) Βασιλείου, Παπαδογιαννάκης, Καρδαμίτσης (72’ Θεοδωράκης), , Σκλομπονάκης, Βαβουράκης (62’ Γασπαράκης), Αντουράκης.