Θέμης Κεφαλάς: “Είμαστε αλλά και νιώθουμε καλά”

Για το εκτός έδρας ματς απέναντι στον Περαμαϊκό (Κυριακή 3/3, 15.00) μίλησε ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, Θεμιστοκλής Κεφαλας. Ο εν λόγω στόπερ που έχει σκοράρει δύο τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα, έκανε λόγο για νοοτροπία νικητή αλλά και για μία διαρκή αποστολή όπου εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να επιτελέσουν με επιτυχία ως το τέρμα.

“Αφήνουμε το ματς με τον Αλμυρό και συνεχίζουμε από εκεί που “το πιάσαμε” στα παιγνίδια με το ΑΟ Ύπατο, και τον Ερμή. Ξέρουμε ποιός είναι ο σκοπός μας, ξέρουμε τί θέλουμε να κάνουμε στο Πέραμα και πως να το διεκδικήσουμε.

Δεν είναι τίποτα εύκολο αλλά είναι στο χέρι μας η παραμονή. Τον τελευταίο καιρό, με εξαίρεση το τί συνέβη απέναντι στον Αλμυρό, είμαστε καλά και νιώθουμε καλά. Θα πάμε λοιπόν με νοοτροπία νικητή στο Πέραμα γιατί θέλουμε το τρίποντο.”

Όταν τονίστηκε στον Θ. Κεφαλά ότι για τον Περαμαϊκό αυτό το ματς είναι τελικός, ο υψηλόσωμος στόπερ είπε: “Το γνωρίζουμε και ξέρουμε πως είναι και για τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας όλο αυτό… Εμάς όμως δεν μας ενδιαφέρει αυτό το γεγονός. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, όλα τα ματς είναι “ο θάνατος σου η ζωή μου”. Εμείς οφείλουμε να μπαίνουμε για άλλα 10 90λεπτά στα γήπεδα και να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας. “