Θέμης Κεφαλάς: “Δεν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά”

Ο Θέμης Κεφαλάς με ύψος 1.91μ. είναι ο ογκόλιθος της αμυντικής γραμμής της ομάδας μας. Ο  23χρονος στόπερ (τον προσεχή Μάιο θα τα κλείσει) είναι βασικότατο στέλεχος της Επισκοπής, ουσιαστικά από την πρώτη μέρα που πάτησε τα πόδια του στο Ρέθυμνο. Ο ίδιος μετράει πλέον αρκετούς μήνες στον σύλλογό μας και λόγω της επανέναρξης του πρωταθλήματος έκανε ένα πρώτο σχόλιο ενόψει ΑΕΚ Β’…


“Παίζουμε με την ΑΕΚ Β’ κι αυτό από μόνο του λέει πολλά… Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Πρόκειται για μία μικρή ηλικιακά ομάδα που παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τέλος.
Αυτό που προβληματίζει λίγο εμάς αλλά και όλες τις ομάδες είναι, το πως θα εμφανιστούν μετά την διακοπή. Είναι κάτι που θα επηρεάσει όλες τις ομάδες.
Φυσικά όμως και δεν θα πρέπει να μείνουμε εκεί. Θα πρέπει πολύ γρήγορα να μπούμε σε αγωνιστικό “μουντ” και να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να μαζέψουμε αγώνα με τον αγώνα τους βαθμούς που έχουμε χάσει στον α’ γύρο. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Είναι καλό που αγωνιζόμαστε εντός έδρας.
Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας. Είμαστε στην ίδια κατάσταση αρκετές ομάδες. Εμείς οφείλουμε να επιδιώξουμε τις νίκες που θα μας φέρουν σε μία πιο ασφαλή κατάσταση.
Δεν σηκώνουμε και ούτε έχουμε μάθει να σηκώνουμε τα χέρια μας ψηλά. Υπάρχει πολύς χρόνος και οφείλουμε να αντιδράσουμε”.