Τέσσερις ελπιδοφόρες αναβαθμίσεις

Ο ΑΟ Επισκοπής είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τέσσερις αναβαθμίσεις ποδοσφαιριστών που, είτε ξεκίνησαν από τις ακαδημίες, είτε προέρχονται από τις ομάδες under Κ17 ή Κ19 κι έφτασαν να ανδρωθούν μαζί μας.
Ο σύλλογός μας λοιπόν καλωσορίζει τα δικά του παιδιά και συγκεκριμένα, τον Κώστα Μεργέμογλου, τον Σήφη Τραϊτοράκη, τον Γιώργο Παπαπαναγιώτου, και τον Μανώλη Τζουγανάκη που στην ουσία αποτελεί ανανέωση.
Ο σύλλογός μας του εύχεται κάθε επιτυχία, ομαδική και προσωπική.”
Ας τους γνωρίσουμε:

Κώστας Μεργέμογλου
Θέση: Αμυντικός χαφ
Είναι γεννημένος στις 3 Μαΐου του 2004 στο Ρέθυμνο και έχει ύψος 1.77μ..
Πρώτη ομάδα του ήταν ο Παναρκαδικός ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Δόξα Πλατανέ και από το 2021 αποκτήθηκε από την Επισκοπή στην Κ19. Έκτοτε αγωνίζεται μαζί μας.
Κ. Μεργέμογλου: “Νιώθω πολύ όμορφα που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στη μεγάλη ομάδα της Επισκοπής. Νομίζω ότι μπορώ να ανταποκριθώ. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και φυσικά στον νέο μου προπονητή όπου δουλεύουμε εξαιρετικά.
Έχω πολλή όρεξη να προσφέρω. Η Επισκοπή είναι ένας σύλλογος που δίνει ευκαιρίες στους νέους παίκτες και δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη προοπτική από τη στιγμή που φέτος θα παίζουμε -κι ελπίζω να πρωταγωνιστήσουμε- στη Γ’ Εθνική”.

 

Σήφης Τραϊτοράκης
Θέση: Αμυντικός χαφ
Είναι γεννημένος στις 25 Αυγούστου του 2005 στα Χανιά κι έχει ύψος 1.76μ..
Πρώτη ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός Ρεθύμνου κι έπειτα πήγε στις ακαδημίες του Ρέθυμνο ΠΣ. Εν συνεχεία ήρθε στις ακαδημίες της Επισκοπής μας όπου λίγο αργότερα ανήκε στις ομάδες Κ17, Κ19.
Σ. Τραϊτοράκης: “Νομίζω ότι δικαιώνονται οι κόποι όλων των παιδιών που δούλεψαν τα τελευταία χρόνια στην Κ17 και την Κ19. Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα με έμπειρους αλλά και με νέους παίκτες. Οι μεγαλύτεροι, μας αντιμετωπίζουν ως ίσο προς ίσο κι αυτό μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε ψηλά ως σύλλογος.
Επίσης με γεμίζει με ξεχωριστή χαρά το γεγονός ότι θα αγωνιστώ στη μεγάλη ομάδα της Επισκοπής όπου κάποτε αγωνιζόταν για χρόνια ο πατέρας μου.”

 

Γιώργος Παπαπαναγιώτου
Θέση: Κεντρικός Αμυντικός
Είναι γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου του 2006 στο Ρέθυμνο και έχει ύψος 1.93μ..
Πρώτη του ομάδα ήταν η Πράσινη ακαδημία που τότε συνεργαζόταν με την Επισκοπή, έπειτα το Ρέθυμνο ΠΣ, ο Αστέρας Ρεθύμνου και τα τελευταία δύο χρόνια η Επισκοπή Κ19.
Γ. Παπαπαναγιώτου:Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που μου δίνουν την ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που ξεκινάω από την Επισκοπή τις μεγάλες κατηγορίες. Έχω όρεξη για δουλειά, να ακούσω, να μάθω και κάποια στιγμή, εφόσον το κρίνει ο προπονητής μου, να μπω και να παίξω.”

 

Μανώλης Τζουγανάκης
Θέση: Αριστερός μπακ χαφ
Είναι γεννημένος στις 9 Ιουνίου του 2006 στο Ρέθυμνο και έχει ύψος 1.74μ..
Πρώτη του ομάδα ήταν η ΕΑΠ και από το 2021 ήρθε στην ομάδα μας όπου αγωνίστηκε απευθείας στην Κ19.
Μ. Τζουγανάκης: “Είναι μεγάλη η χαρά για μένα να βρίσκομαι σ’ έναν σύλλογο όπως η Επισκοπή. Δεν είναι μόνο ότι δουλεύω δίπλα σε πολύ έμπειρους παίκτες αλλά και το γεγονός ότι μου δίνουν την εμπιστοσύνη που ζητώ.
Προσωπικός μου στόχος είναι να επανέλθω μετά τον τραυματισμό -πράγμα που συμβαίνει- και να καταφέρουμε όλοι μαζί τους υψηλούς στόχους που έχει η ομάδα μας.”