Τ. Μίχος: “Έχουμε την ομάδα να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες” / Ο κ. Σαμιωτάκης σφυρίζει με Απόλλωνα

Για το αυριανό ματς (Τετάρτη, 4/10/) με τον Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε ο ένας εκ των κεντρικών αμυντικών που διαθέτει η ομάδα μας. Ο Τριαντάφυλλος Μίχος που πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 23 του χρόνια, τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση, για το τί πρέπει να κάνει εκείνος και οι συμπαίκτες του προκειμένου η Επισκοπή μας να επιστρέψει στα τρίποντα.
“Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα. Το ίδιο θα έλεγα με όποιον αντίπαλο κι αν παίζαμε. Αυτός είναι ο σκοπός και ο στόχος όλων όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα της Επισκοπής. Θεωρώ ότι είμαστε καλοί για να τον επιτύχουμε, αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει για 90 και πλέον λεπτά.
Το ματς με τον Εθνικό το έχουμε αφήσει πίσω μας. Έτσι κι αλλιώς, δεν βοηθάει να κοιτάζουμε πίσω. Πρέπει όμως να μην επαναλάβουμε τα όποια λάθη κάναμε. Γι’ αυτό είμαστε εδώ και προσπαθούμε καθημερινά με τον προπονητή και τα υπόλοιπα παιδιά.
Έχουμε τους παίκτες και την ομάδα να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα, όποιες κι αν είναι αυτές.”

Ο… Άκης όπως όλοι τον φωνάζουν ανέφερε και για το πως δείχνει να έχει προσαρμοστεί στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή…: “Κάθε μέρα που περνάει νιώθω όλο και καλύτερα. Αυτό συμβαίνει με τα περισσότερα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα. Βιώνουμε όμως την κάθε στιγμή και νομίζω ότι όλα θα είναι ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Δεν θα ήθελα όμως να μιλήσω για τον εαυτό μου.
Αυτό που προέχει είναι η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και πολύ σύντομα να βρισκόμαστε αρκετά ψηλά στην βαθμολογική κατάταξη.”

Ον/νυμο: Τριαντάφυλλος Μίχος
Θέση: Κεντρικός αμυντικός
Ημ. γέννησης: 8/9/2000
Τόπος γέννησης: Αθήνα
Ύψος: 1.87μ.
Αρ. φανέλας: 5

 

Ο κ. Σαμιωτάκης σφυρίζει το Επισκοπή – Απόλλων Σμύρνης
Ο κ. Σαμιωτάκης θα είναι ο ρέφερι της αναμέτρησης αυτής της Τετάρτης (4/9) απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα μας που θα αγωνιστεί στις 16.00 στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” για την εμβόλιμη 1η αγωνιστική στον 4ο όμιλο θέλει να επιστρέψει στις νίκες.
Βοηθοί του κ. Σαμιωτάκη θα είναι οι Μπιμπάκης, Ψαλιδάκης, όλοι τους από την Ένωση Ηρακλείου.