Συνεντευξη τύπου – Γ. Βέλιτς: “Οι παίκτες μου ήταν συγκινητικοί”

Για συγκινητική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έκανε λόγο στις δηλώσεις του μέσα από τη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάσμινκο Βέλιτς. Ο τεχνικός της ομάδας μας που παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα (εξέτισε την 3η από τις 4 αγωνιστικές τιμωρίας του), αναφέρθηκε στο ματς και στο πού κρίθηκε η νίκη εξάροντας όπως είπαμε, την θέληση των ποδοσφαιριστών για τους τρεις βαθμούς (0-1) μέσα στη Νέα Αλικαρνασσό.

“Η κρισιμότητα του αγώνα και για τις δύο ομάδες έκανε το ματς αρκετά νευρικό και όχι πολύ ποιοτικό. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν, πάλεψαν για να κερδίσουν ό,τι καλύτερο από το ματς. Εγώ βέβαια από τη μεριά μου πρέπει να δώσω ένα μεγάλο “μπράβο” και πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ήταν συγκινητικοί. Αριθμητικά ήμασταν πολύ λιγότεροι από τον Ηρόδοτο ενώ ήμασταν η ομάδα που είχε μία ημέρα λιγότερη ξεκούραση σε σύγκριση με την ομάδα του Ηροδότου. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου.

Σίγουρα θέλουμε να παίζουμε πιο ποιοτικά. Στο σημερινό παιχνίδι δεδομένων των συνθηκών, αν και το γήπεδο ήταν πολύ καλό, δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε. Αν βέβαια έμπαινε το σουτ στο δοκάρι του Σταθόπουλου και γινόταν εκεί το 0-2 (32′) ενδεχομένως να παίζαμε με περισσότερη ηρεμία και με μεγαλύτερη άνεση στη συνέχεια.

Είναι σημαντικό όμως να ξέρουμε να υποφέρουμε. Από την άλλη όμως, με εξαίρεση το πέναλτι που χάθηκε από τους γηπεδούχους ήμασταν οργανωμένοι αμυντικά με καλή συνοχή, με πιο χαμηλά βέβαια το μπλοκ απ’ όσο θα θέλαμε αλλά δε νομίζω να παραχωρήσαμε κάποια ευκαιρία στον Ηρόδοτο πέρα από τη φάση του πέναλτι και τη φάση στο δοκάρι.

Για μας ήταν μεγάλη νίκη. Ελπίζουμε στο επόμενο διάστημα να είμαστε περισσότεροι αριθμητικά και από τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς που είναι με την ΑΕΚ όπου και εκεί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ηροδότου.”