Συνέντευξη τύπου από τον αγώνα ΟΦΙ – Επισκοπή 0-1

Όλοι στα αποδυτήρια ήταν περιχαρείς και φώναζαν γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία! Έλεγαν συνθήματα και πετούσαν μπουγέλα ο ένας στον άλλον, σα μικρά παιδιά! Την ίδια στιγμή, ο προπονητής της Επισκοπής μας, ο Γιάσμινκο Βέλιτς προσπαθούσε να κάνει δηλώσεις επισημαίνοντας για τον αγώνα και το σπουδαίο αποτέλεσμα του 0-1 μέσα στην Ιεράπετρα…

Γ. Βέλιτς: «Είμαστε πλέον πολύ κοντά στην παραμονή»
«Το σερί μας είναι αρκετά μεγάλο. Ήταν ένα δύσκολο ματς εξαιτίας του αντίπαλου που ήταν ανταγωνιστικός, του όχι καλού αγωνιστικού χώρου αλλά και των δύσκολων καιρικών συνθηκών (φυσούσαν αρκετά μποφόρ).
Παρ’ όλα αυτά, προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό για τη νίκη. Είχαμε κάποιες φάσεις να κάνουμε κάποιο γκολ και τελικά, σε μία αυτές σκοράραμε. Ο αντίπαλος σε κανονική ροή του αγώνα δεν μας δημιούργησε πρόβλημα αν εξαιρέσουμε βέβαια τα στημένα στο β’ ημίχρονο που μας έκανε να υποφέρουμε.
Σε γενικές γραμμές είναι μια δίκαιη νίκη για μας, Είναι μία από τις κομβικές για τον στόχο μας που είναι η παραμονή και νομίζω ότι πλέον είμαστε πού κοντά σ’ αυτόν.
Συνεχίζουμε όλα τα ματς να τα κοιτάζουμε με τον ίδιο τρόπο. Πρώτα θέλουμε να σωθούμε και έπειτα να πλασαριστούμε όσο καλύτερα. Εύχομαι τα καλύτερα για τον ΟΦ Ιεράπετρας.»

 

Ν. Τσαγκατάκης: «Η αλλαγή του ανέμου δεν μας βοήθησε…»

Δηλώσεις από πλευράς ΟΦΙ έκανε ο βοηθός προπονητή του Σταϊκού Βεργέτη, ο κ. Νίκος Τσαγκατάκης:
«Θέλω να σταθώ σε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Προς Θεού, δεν είναι μια δικαιολογία… Η αλλαγή του ανέμου έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο κατά πόσο μπορούσαμε εμείς ευνοϊκά να αναπτυχθούμε.
Ο ευνοϊκός άνεμος του β’ ημιχρόνου, μάς βοήθησε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που επιθυμούμε. Κάναμε ποιοτικό «bοuΙld up», προσπαθήσαμε, πλαγιοκοπήσαμε δημιουργήσαμε υπεραριθμίες, γεμίσαμε πολλές μπάλες μέσα στην αντίπαλη περιοχή, δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να κάνουμε το γκολ.
Πολλές φορές η απόφαση της στιγμής, η σωστή τοποθέτηση και η αντίληψη της τελευταίας κόντρας όταν έρχεται η μπάλα σ’ έναν αθλητή, παίζει σημαντικό ρόλο κατά πόσο ο παίκτης αυτός που θα δεχθεί τη μπάλα θα μπορέσει να τελειώσει μία φάση.
Εμείς σ’ εκείνο το σημείο χωλαίναμε και δυστυχώς -κατ’ εμέ- ήταν ο λόγος που δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε, πόσο μάλλον να διεκδικήσουμε τη νίκη.»