Συνέντευξη τύπου από το ματς Επισκοπή – Λεβαδειακός

Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν οι δύο προπονητές, ο κ. Γιάσμινκο Βέλιτς (ήταν τιμωρημένος και είδε το ματς από την κερκίδα) και ο κ. Γιάννης Ταουσιάνης. Ο τεχνικός της ομάδας μας χώρισε το ματς σε δύο σκέλη με την πολύ καλή εμφάνιση των παικτών μας στο α’ ημίχρονο παίζοντας κόντρα στον άνεμο και με μια πιο μέτρια στην επανάληψη.
Ο συνάδελφός του από την ομάδα του Λεβαδειακού κ. Γιάννης Ταουσιάνης στάθηκε περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο και στο ότι χάθηκαν δύο βαθμοί.


Ο Ράικο Γιάνγιανιν βρισκόταν στο προσκήνιο του πάγκου της Επισκοπής στον σημερινό (5/1) αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό


Γ. Βέλιτς: “Κρίμα, θα μπορούσαμε να είμαστε σε πιο άνετη θέση”

“Σίγουρα παίξαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς εναντίον της καλύτερης ομάδας στην κατηγορία. Ο Λεβαδειακός είναι το πρώτο φαβορί να κατακτήσει την 1η θέση. Πέρα από την δυσκολία που είχε ο αντίπαλος σαφέστατα οι καιρικές συνθήκες αλλά και το γήπεδο αυτό αποτελούσε πρόβλημα για μας αλλά και για την ομάδα του Λεβαδειακού.
Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι παίξαμε ως ίσος προς ίσο με τον πρωτοπόρο. Πιστεύω ότι στο α’ ημίχρονο δείξαμε τις δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα αλλά και το επίπεδο των εμφανίσεων που μπορούμε να παρουσιάσουμε. Το α’ ημίχρονο, παρ’ ότι είχαμε εναντίον μας τον αέρα, μας ανήκει. Η εμφάνιση αυτή είναι στο πλαίσιο των περισσότερων που είχαμε κάνει μέχρι σήμερα και γι’ αυτό δεν αξίζει να έχουμε χάσει ούτε ένα ματς. Κρίμα, γιατί η ομάδα αυτή θα μπορούσε να βρίσκεται σε πιο άνετη θέση.
Το β’ ημίχρονο ανήκει στην ομάδα του Λεβαδειακού. Επίσης, η εμφάνιση που κάναμε στο β’ μέρος είναι δείγμα της απειρίας και της έλλειψης προσωπικότητας που υπάρχει. Όσο πλησιάζαμε προς το τέλος του αγώνα φαινόταν ότι φοβόμασταν το γεγονός ότι μπορεί να αποσπάσουμε ένα αποτέλεσμα που μας ανήκε κι ενόσω το ματς απαιτούσε εκείνη την ώρα περισσότερη ψυχραιμία, περισσότερη πρωτοβουλία και προσωπικότητα.
Με αυτόν τον τρόπο χάσαμε και στο παρελθόν κάποια παιγνίδια φοβούμενοι να κατακτήσουμε το αποτέλεσμα που το είχαμε στα χέρια μας. Έτσι μπορούσαμε σήμερα να κερδίσουμε αλλά στο τέλος και να χάσουμε.
Εν πάσει περιπτώσει, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η μάχη της παραμονής για μας συνεχίζεται. Η ομάδα του Λεβαδειακού έχει άλλους στόχους και εύχομαι να τους κατακτήσει.”


Πηγή φωτό: www.athlitiko.gr

Γ. Ταουσιάνης: “Δύο χαμένοι βαθμοί”
“Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σ’ όλον τον κόσμο, υγεία και υπομονή για την μάστιγα που ταλαιπωρεί παγκόσμια την κοινωνία.
Θέλω να κάνω μια τοποθέτηση που έχει να κάνει γενικά με το πόσο θέλουμε να αναβαθμίσουμε αυτή την κατηγορία κι αναφέρομαι στην κατάσταση του γηπέδου. Ένα γεγονός που μπορούμε να δηλώνουμε ευχαριστημένοι είναι το ότι, όλοι οι ποδοσφαιριστές βγήκαν από το γήπεδο δίχως προβλήματα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Από εκεί και πέρα, λέγαμε για αναβάθμιση της κατηγορίας. Κάποια στιγμή η λίγκα θα πρέπει να προστατέψει περισσότερο το προϊόν, να δει πολύ σοβαρά αυτό το σκέλος γιατί, οι ομάδες, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν διάθεση να κοιτάξουν μπροστά όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει εφικτό σε μεγάλο βαθμό όταν παίζουμε σε κακούς αγωνιστικούς χώρους.
Όσον αφορά τώρα το ματς ήταν κακό, μεγάλων μεταβιβάσεων, πρώτων και δεύτερων μπαλών και αυτό που θα καθόριζε ενδεχομένως τον νικητή ήταν το ποιός θα έκανε το λάθος.
Για μας, για τους στόχους που έχουμε και για την προσπάθεια που κάνουμε είναι, δυο χαμένοι βαθμοί. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με περισσότερη συγκέντρωση στη συνέχεια.”