Συγκροτήθηκαν σε σώμα Δ.Σ. ο ΑΟ Επισκοπής και η Επισκοπή 2010

Το νέο Δ.Σ. είναι εδώ, τα μέλη του συλλόγου είναι εδώ, η νέα Επισκοπή για το 2020-21 ενόψει της νέας εποχής δηλώνει παρούσα και έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση! Το ίδιο και ο πρόεδρός της κ. Μιχάλης Νικολιδάκης που μένει πάντοτε εδώ, στην ίδια θέση, σταθερός και με την ίδια δίψα για διάκριση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Νικολιδάκης έλαβε την προτίμηση όλων των μελών του συλλόγου στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, (Τετάρτη 10/6) στα γραφεία του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο επί 9 συναπτά έτη πρόεδρος του συλλόγου μας θα έχει φυσικά, την στήριξη και άλλων 8 παραγόντων στο 9μελές Δ.Σ. που συνετάχθη, με την Επισκοπή λίαν συντόμως να μετουσιώνεται σε ΠΑΕ.

Μ. Νικολιδάκης: «Να αλλάξουμε επίπεδο»

Στις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος των «γυπαετών», τόνισε το γεγονός της ενότητας και της ομοψυχίας αλλά και το ότι στόχος είναι να μπει η ομάδα στον δρόμο ενός υψηλού ανταγωνιστικού επιπέδου:

«Ξεκινάμε ως ένα νέο ελπιδοφόρο διοικητικό συμβούλιο όπου μέσα σε αυτό έχουν ενταχθεί-εκλεγεί νέα και άξια πρόσωπα. Είναι πολύ σημαντικό, ιδίως σε μια εποχή που είναι πολύ δύσκολη, να “τρέξουμε” πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το σημαντικό είναι επίσης ότι, όλοι προέρχονται από την Επισκοπή και τίθενται συντεταγμένα απέναντι στους στόχους που έχουμε θέσει.

Ως Μιχάλης Νικολιδάκης και σαν πρόεδρος Επισκοπής, αισθάνομαι πως θα πρέπει να ευχαριστήσω τα νέα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα στην προσπάθεια για να υλοποιήσουμε το όραμα της Επισκοπής μας.

Προσωπικά όπως ίσως θα γνωρίζετε, ποτέ δεν κρύφτηκα και δεν δείλιασα στα όποια προβλήματα και αν παρουσιάστηκαν. Είμαστε μαζί, ενωμένοι και αισιόδοξοι πως θα οδηγήσουμε τα πράγματα σε πολύ καλό δρόμο. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί (γήπεδα και δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας) για να αλλάξουμε επίπεδο».

Το νέο Δ.Σ. του ΑΟ Επισκοπής:
Πρόεδρος: Μιχάλης Νικολιδάκης
Αντιπρόεδρος (Έργων αθλητικών εγκαταστάσεων): Δημήτρης Λελεδάκης
Αντιπρόεδρος (Oικονομικής διοικητικής διαχείρισης): Νίκος Τσιλεδάκης
Αντιπρόεδρος (Δημοσίων σχέσεων): Ανδρέας Παπαδάκης
Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Λελεδάκης
Ταμίας: Έλενα Αντωνάκη
Γενικοί αρχηγοί: Στέλιος Ξυνομηλάκης, Μιχάλης Βελονάκης, Ηλίας Δαμανάκης


Νέα και παλιά πρόσωπα σε σημαντικές θέσεις στην Επισκοπή 2010

Μαζί με τις εκλογές της Επισκοπής είχαμε και τις εκλογές της Επισκοπής 2010.
Νέος πρόεδρος είναι ο κ. Οδυσσέας Κελαϊδής με την Εύη Βουτσίδη να λαμβάνει το πόστο της αντιπροέδρου.

Το Δ.Σ. Επισκοπή 2010
Πρόεδρος: Οδυσσέας Κελαϊδής
Αντιπρόεδρος: Εύη Βουτσίδη
Γεν. Γραμματέας: Παύλος Φουντουλάκης
Ταμίας: Ειρήνη Γαλλιού
Δημ. Σχέσεις: Γραμματική Τραϊτοράκη
Μέλη: Κυριάκος Τραϊτοράκης, Χρήστος Φραγκιαδάκης
Τεχν. Διευθυντής ακαδημιών: Στράτος Γιοκαριδάκης