Στο 2ο Rethymno Easter Cup η Επισκοπή Κ16

Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά Rethymno Easter Cup που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά συμμετέχει από χθες (Πέμπτη 20/4) το απόγευμα η ομάδα της Επισκοπής μας με το τμήμα Κ16. Οι αναμετρήσεις που διεξάγονται στο γήπεδο Ατσιποπούλου έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Άλλωστε πρόκειται για ένα τουρνουά που περικλείει 27 ακαδημίες συλλόγων από την Κρήτη, τον Πειραιά και την Κύπρο σε 5 διαφορετικά γήπεδα (Σοχώρα, Μισίρια, Αρμένοι, Ατσιπόπουλο και “Καλογεράκης”).

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Ολυμπιακός Ρεθύμνου με ειδικό συνεργάτη τον Αστέρα Ρεθύμνου και αρωγούς τον δήμο Ρεθύμνου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Η ομάδα Κ16 του Παντελή Μπερικάκη έδωσε χθες τον πρώτο της αγώνα κόντρα στην ΕΑΠ και ηττήθηκε με 7-1.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς ήταν: Καραδάκης, Λενγκεγκάι, Μπεχάρι, Χατζίου, Αλμπιόν, Νιώρας, Τσιλεδάκης, Λέσι, Τουπαδάκης Α., Τουπαδάκης Κ., Δασκαλομαρκάκης. Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Καυκαλάς, Τζαγκαραλεξάκης Σ..

Το πρόγραμμα των τριών αγώνων

Σήμερα Παρασκευή (21/4) η ομάδα μας αγωνίζεται κόντρα στον Ολυμπιακό Ρεθύμνου στις 16.30.

Αύριο Σάββατο (22/4) όταν και ολοκληρώνεται το τουρνουά, η Επισκοπή μας δίνει δύο αγώνες πρώτα στις 09.00 απέναντι στον Αστέρα Ρεθύμνου και στις 12.00 κόντρα στο Λίντο.

 

* Για να δείτε την πορεία των αγώνων (αποτελέσματα) αντιγράψτε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://rethymnoeastercup.goaly.eu/tournament/phase/team/12/60/95