Στην Επισκοπή μας ένας ακόμη 19χρονος, ο φορ Χ.Β. Αραμπατζής

Χαράλαμπος-Βαλσάμης Αραμπατζής
Θέση: Σέντερ φορ
Ημ. γεν. 15/5/2003
Ύψος: 1.80μ.
Πόδι: Δεξί
Υποκοότητα: Ελληνική
Προηγ. Ομάδες: Ξάνθη Κ17, Κ19, ΠΑΕ Ξάνθη Άρης Αβάτου

 

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με ελεύθερη μεταγραφή, Χαράλαμπου-Βαλσάμη Αραμπατζή.
Ο Αραμπατζής αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι μόλις 19 χρονών και έχει γεννηθεί στην Ξάνθη στις 15 Μαΐου του 2003 και έχει ύψος 1.80μ..
Είναι ψηλός, έχει καλά τελειώματα και αποτέλεσε την ελπίδα της ΠΑΕ Ξάνθης πριν βέβαια προκύψουν τα γνωστά προβλήματα στον σπουδαίο σύλλογο.
Ο Αραμπατζής είναι γέννημα-θρέμα του θρακιώτικου ποδοσφαίρου και της Ξάνθης συγκεκριμένα. Από εκεί ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο των ακαδημιών, εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά περνώντας από όλες τις ομάδες under Κ17, Κ19 φτάνοντας να αγωνιστεί σε επίπεδο SL1.
Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε για 6 μήνες δανεικός στον Άρη Αβάτου.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες.”

Χ.-Β. Αραμπατζής: “Προσπάθεια, υπομονή, και χρόνο συμμετοχής”
Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για την μεταγραφή του στην Επισκοπή μας και για τα άμεσα πλάνα του αγωνιζόμενος στην ομάδα… “Έχω ακούσει καλά λόγια για την ομάδα και το διαπιστώνω κάθε μέρα που περνάει. Υπάρχει ένα πολύ φιλικό κλίμα στα αποδυτήρια. Ο προπονητής είναι πολύ καλός με όλο το σταφ δίπλα του κάτι απαραίτητο για μας τους ποδοσφαιριστές.
Από τον εαυτό μου ζητάω πάντοτε τα καλύτερα. Βασικά, προσπάθεια, υπομονή και φυσικά χρόνο συμμετοχής το οποίο θεωρώ, επειδή έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, εξαρτάται από μένα…¨”