Στ. Παπαδάκης – Πιατάς: “Αν δεν υπήρχε ο κ. Νικολιδάκης…”

Επίσημος καλεσμένος της Δόξας Πλατανέ στο κλείσιμο των ακαδημιών της ήταν ο πρόεδρος του ΑΟ Επισκοπής, κ. Μιχάλης Νικολιδάκης. Ο πρόεδρος της ομάδας μας που είναι ο βασικός ευεργέτης του πανέμορφου γηπέδου στον Τσεσμέ, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Πλατανιανών οι οποίοι μέσω του προέδρου του κ. Στέλιου Παπαδάκη – Πιατά τονίστηκαν τα εξής μεταξύ άλλων… “Αν δεν υπήρχε Επισκοπή και Δόξα το γήπεδο δεν θα υπήρχε”
Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς που χωρίς αυτούς, τους 83 σε σύνολο, να μην μπορούσαμε να κάνουμε αρκετά πράγματα. Ακόμα είναι εδώ μαζί μας ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο. Και αν δεν ήταν αυτός, ίσως αυτό το γήπεδο να μην ήταν όπως είναι τώρα. Αυτός είναι ο πρόεδρος της Επισκοπής, Μιχάλης Νικολιδάκης.
Οφείλουμε να του πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Αν δεν υπήρχε Επισκοπή και Δόξα Πλατανέ αυτός ο χώρος δεν θα υπήρχε. Φυσικά και με την πολύ μεγάλη βοήθεια και βούληση της δημοτικής αρχής και τη σημαντική συμβολή της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου».

Ο κ. Νικολιδάκης απένειμε μετάλλια στους μικρούς ποδοσφαιριστές της Δόξας και ευχήθηκε σε όλους “καλό καλοκαίρι”.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ακόμα ο αντιδήμαρχος αθλητισμού για το Ρέθυμνο Νίκος Προβιάς, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Κουτσαλεδάκη, οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΡ Δημήτρης Κουργιαντάκης, Νίκος Μαρκουλιδάκης, παράγοντες από το Δ.Σ., προπονητές, παίκτες της ανδρικής ομάδας, τα παιδιά της ακαδημίας και οι γονείς τους.