Σπ. Σκόνδρας: “Θέλουμε να το απολαύσουμε”

Ο Σπύρος Σκόνδρας είναι ο ποδοσφαιριστής που τον τελευταίο καιρό κατάφερε να γράψει αρκετές συμμετοχές στην SL2 με τον “γυπαετό” στο στήθος. Ο ίδιος ξεκίνησε σιγά-σιγά και όσο εξελισσόταν το πρωτάθλημα, οι ανάγκες που “γεννήθηκαν”, έφεραν πολλούς παίκτες στο προσκήνιο. Ένας από αυτούς ήταν και ο ακραίος κυνηγός Σπύρος Σκόνδρας ο οποίος μίλησε για τη φετινή σεζόν στο episkopifc.gr αλλά και για το τελευταίο του φετινού πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό…
“Ήταν μια τρομερή χρονιά η οποία είχε απ’ όλα. Λύπες, χαρές, δυσκολίες, σπουδαία αποτελέσματα και στο τέλος φτιάξαμε μία ομάδα που είχε χαρακτήρα.
… Και μπορεί η τελευταία αγωνιστική στην Καλαμάτα να μην πήγε όπως σχεδιάζαμε αλλά όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Ξέρετε, δίχως να αποτελεί καμία δικαιολογία, δεν μπορεί σε ένα ματς να κρίνεται η δουλειά μίας χρονιάς. Είχαμε ίσως μία από τις πιο ισορροπημένες ομάδες του πρωταθλήματος.
Είναι βέβαιο απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’ ότι θέλουμε όλα τα παιδιά να ολοκληρώσουμε τη χρονιά όπως ακριβώς πήγε, με τον πλέον ιδανικό τρόπο και με μία νίκη. Ο Παναθηναϊκός Β’ είναι μια εξαιρετική ομάδα ασχέτως εάν βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, επιθετικό κάτι που ευνοεί το ίδιο το άθλημα και φυσικά τα μάτια των θεατών. Το ίδιο πιστεύω και ‘γω για μας. Το ματς στον α’ γύρο ήταν πολύ καλό σε ρυθμό και σε φάσεις (η Επισκοπή είχε επικρατήσει με 1-2).
Σε αυτά τα παιγνίδια θέλει πάντα να αγωνίζεσαι. Ο Παναθηναϊκός, έστω κι αν μιλάμε για τη Β’ ομάδα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας. Είναι το τελευταίο μας παιγνίδι και θέλουμε να το απολαύσουμε”.

Σπύρος Σκόνδρας:

Ημ. γέννησης: 6/4/2001

Τόπος γέννησης: Αγρίνιο

Θέση: ακραίος κυνηγός

Ύψος: 1.84μ.

Νο φανέλας: 23