“Ξεμούδιασμα” στον Κρουσώνα / Αθλόπολις Κ20 – Επισκοπή Κ19: 0-10

Ήταν ένα καλό ξεμούδιασμα μετά τις συνεχόμενες προπονήσεις. Η ομάδα Κ19 βρέθηκε στον Κρουσώνα όπου αντιμετώπισε το φίλο σωματείο του Αθλόπολις και την ομάδα Κ20.
Η φιλική αναμέτρηση δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού η ομάδα μας έφτασε σ’ ένα πολύ μεγάλο σκορ κερδίζοντας 0-10. Ο Τζωρτζινάκης πέτυχε 4 γκολ, κι από 1 οι, Μπαλαντζάι, Τζαμτζίου, Καφετζής, Κούρος, Κανανάι, Καραγιάννης.Τα γκολ:

ΓΚΟΟΟΟΛ! 0-1: Μόλις στο 6ο λεπτό ο Τζωρτζινάκης βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα.
ΓΚΟΟΟΟΛ! 0-2: Στο 13′ ο ίδιος παίκτης με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε ξανά.
ΓΚΟΟΟΟΛ! 0-3: Στο 17′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζαμτζίου πήρε τη μπάλα από τα πλάγια με σέντρα-σουτ την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα.
ΓΚΟΟΟΟΛ! 0-4: Στο 22′ η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι και ο Τζωρτζινάκης εκτέλεσε και σημείωσε χατ-τρικ.
ΓΚΟΟΟΟΛ! 0-5: Στο 32′ μετά από ασίστ του Τραϊτοράκη στον Τζωρτζινάκη, ο φορ της ομάδας μας σκοράρει για 4η φορά!
ΓΚΟΟΟΟΛ! 0-6: Στο 37′ ο Καφετζής βγαίνει στον ανοικτό χώρο και με σπριντ προλαβαίνει να “τσιμπήσει” τη μπάλα προ του αντίπαλου τερματοφύλακα για να τη στείλει στα δίχτυα.
ΓΚΟΟΟΟΛ! 0-7: Στο 50′ ο Κανανάι με σουτ από τα πλάγια βρήκε δίχτυα.
ΓΚΟΟΟΟΛ! 0-8: Στο 59′ είχαμε νέο γκολ όταν ο Νιώρας έκανε μια ωραία σέντρα και ο Μπαλαντζάι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
ΓΚΟΟΟΟΛ! 0-9: Στο 79′ ο Κούρος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
ΓΚΟΟΟΟΛ! 0-10: Στο 82′ ο νεαρός Αργύρης Καραγιάννης επιχείρησε με όμορφο αριστερό σουτ να στείλει τη μπάλα στο “παραθυράκι” και να σκοράρει.
Σημειωτέον ότι στο 89′ ο Άντριαν Πεκίνι έχασε πέναλτι (άουτ) ενώ η ομάδα μας είχε και δυο δοκάρια με Καφετεζή, Τζωρτζινάκη.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Καραδάκης): Μπερβανάκης, Αγγελόπουλος, Τσιλεδάκης, Μέτα, Φραγκιαδάκης, Τζαμτζίου, Τραϊτοράκης, Μεργέμογλου, Καφετζής, Αλεξάκης, Τζωρτζινάκης.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Κατσιπάνος, Τσαλάγγας, Κιόσσε, Θερούκου, Νιώρας, Παπαναγιώτου, Καραγιάννης Αρ., Κοτζαμπασίδης, Μπαλαντζάι, Κούρος, Πεκίνι, Κανανάι.