Πρώτη πρόβα, απόλυτα ικανοποιητική / Χανιά – Επισκοπή 0-0

Πρώτο δείγμα, απόλυτα θετικό! Το 0-0 μέσα στα Περβόλια απέναντι στα Χανιά, μια ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς την προετοιμασία της (γι’ αυτήν ήταν το 7ο φιλικό), έδειξε, όχι τόσο σαν αποτέλεσμα αλλά σαν εικόνα ότι, η Επισκοπή μας μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων με ιδιαίτερη επιτυχία.
Είτε αυτό αφορά τη δύναμη, είτε την ταχύτητα, αν και είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε άλλο, η ομάδα μας δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Μέσα σε χρόνο DT, το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του Γιάσμινκο Βέλιτς ήταν το γνωστό, μη αφήνοντας μπάλες και χώρους χαμένους αλλά και επιδιώκοντας να κάνουν τη ζημιά. Μάλιστα στο α’ ημίχρονο οι μεγάλες φάσεις (τρεις για την ακρίβεια) ανήκουν στη δική μας ομάδα.
Δεν είναι τυχαίο ότι κομβικός στο να έρθει το ματς 0-0 ήταν ο τερματοφύλακας της χανιώτικης ομάδας, Δημήτρης Κατσιμήτρος.
Δύο σημαντικές αποκρούσεις, σε νεκρά διαστήματα του αγώνα (59′, 88′) έκανε και ο Μάνος Καλογεράκης που έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση.

Το ματς:

Στο 17′ ο Πέτρου βρήκε χώρο και προχώρησε από τα δεξιά, επιχείρησε κι ένα ισχυρό σουτ για να κοντράρει η μπάλα σε σώμα αμυνομένου αναγκάζοντας τον Κατσιμήτρο να πραγματοποιήσει σωτήρια απόκρουση.
Στο 19′ ο Κολλάς επιχείρησε να κινηθεί διαγώνια μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή να κόψει στον επερχόμενο Βασιλόγιαννη που σούταρε δυνατά αλλά άστοχα.

Στο 23′ ο Τριντάντε εκτέλεσε συρτά ένα φάουλ απευθείας με τον Κατσιμήτρο να σώζει με δύσκολη επέμβαση.
Στο 30′ από το καταπληκτικό χτύπημα κόρνερ του Τριντάντε, ο Μπαρμπόσα έπιασε την κεφαλιά όμως και πάλι ο Κατσιμήτρος έδιωξε δύσκολα σε νέο κόρνερ.
Στο 59′ οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν από δεξιά, ο Καψάλης έκοψε στο ύψος του πέναλτι για τον Τριανταφυλλάκο που σούταρε συρτά και δυνατά για να απομακρύνει με ωραία επέμβαση ο Καλογεράκης.
Στο 77′ από την ωραία ενέργεια του Σκόνδρα και το σουτ με το αριστερό, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτυζαβασίλη.
Στο 88′ ο Τριανταφυλλάκος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Κολλά που σούταρε για να αποκρούσει εξ επαφής ο Καλογεράκης!


Η διαιτησία: Μισαηλίδης, Βαλεντάκης, Τίκας.
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Παπαδόπουλος): Κατσιμήτρος, Κογιέτε, Παντεκίδης, Παταπής, Στίκας, Βασιλακάκης, Παναγιωτούδης, Μπάζροβιτς, Βάρκας, Βασιλόγιαννης, Κολλας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κουτζαβασίλης, Σόμογλου, Καψάλης, Τσαμούρης, Γαϊτάνης, Βογιατζής, Καλαϊτζάκης, Τριανταφυλλάκος, Κόλα, Σκέντζος.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος (85′ Τσάβος), Τασιούλης (59′ Πετσίτης), Γκονζάλβες, Μπαρμπόσα (85′ Θεοδώρου), Τριντάντε (18′ Γεωργούσης), Πολυχρόνης, Πέτρου (72′ Σκόνδρας), Νοικοκυράκης (59′ Όρκας), Σουμπασάκης (59′ Ντεμέτριους), Νταρζίσιο (72′ Σταθόπουλος).