Πρώτη προπόνηση με τον Μ. Βιέρα στο “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”

Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες και ελάχιστα λεπτά μετά, την πρώτη του προπόνηση (Δευτέρα 28/11) πραγματοποίησε ο νέος προπονητής της ομάδας μας, Μαξιμιλιάνο Βιέρα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν ευθύς προς τους παίκτες μιλώντας τους, πότε στα ελληνικά και πότε στα αγγλικά για το τί θέλει, τί επιδιώκει με την Επισκοπή και πως μπορούν να πετύχουν μαζί πολλά πράγματα. Για να συμβεί αυτό, η προϋποθέσει είναι μία, να δράσουν όλοι ως μία ενότητα, ως ένα σύνολο.
Αφού λοιπόν τούς συστήθηκε για το ποιός είναι, τί έχει κάνει στη ζωή του μέσα από το ποδόσφαιρο, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως τεχνικός, ξεκίνησε το δικό του έργο στον σύλλογό μας με ασκήσεις με μπάλα.

Ο ίδιος μάλιστα συμμετείχε σ’ αυτές δείχνοντας επί της ουσίας το πως θέλει να δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές του. Μιλούσε διαρκώς, επευφημούσε τις καλές προσπάθειες και χειροκροτούσε σ’ αυτές που δεν είχαν καλά τελειώματα.
Ο κ. Βιέρα πιστεύει πολύ στην επικοινωνία, στην προσωπική επαφή και επιχειρεί κάθε τόσο να μιλάει στους ποδοσφαιριστές για την κάθε φάση ξεχωριστά.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Μάνος Καλογεράκης λόγω ίωσης ενώ οι, Θέμης Κεφαλάς (ενοχλήσεις στον ώμο) και Αμπντουλάι Ουατάρα (ενοχλήσεις στο γόνατο) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Νικολιδάκης.
Η προπόνηση διεξήχθη με ψιλόβροχο στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”. Η αυριανή (Τρίτη 29/11) θα πραγματοποιηθεί στις 10.00πμ στο γήπεδο των Μισιρίων.