Προπόνηση πριν τον Άγιο Νικόλαο

Στο στάδιο του ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” ολοκληρώνει σιγά-σιγά την προετοιμασία της η ομάδα μας. Ο Μάρκος Στεφανίδης διεξήγαγε την προπόνηση και πάλι με κάποιες απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω των τραυματιών που αριθμεί η ομάδα μας.
Με καλό καιρό και με την πίστη ότι η δουλειά θα αποφέρει καρπούς, ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας μας προσπάθησε να εμφυσήσει στους παίκτες μας τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στον Άγιο Νικόλαο αυτή την Κυριακή (3/12, 15.00).

Η αποστολή είναι δύσκολη αλλά υπάρχει η πίστη ότι μπορούν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό.
Για το ματς της Κυριακής, εκτός αποστολής είναι οι μόνιμοι τραυματίες, Ντότης, Σουρνάκης, Αζίζι.
Επίσης, ο Άγγελος Μουτζούρης φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην αποκατάσταση της θλάσης που έχει στον δικέφαλο. Ο δε Γιάννης Δωματάς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση για δεύτερη εβδομάδα ενώ και ο Δημήτρης Δημητρακούδης για δεύτερη εβδομάδα νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο.
Στα ευχάριστα ήταν ότι έχει αποθεραπευτεί πλήρως, ο Τζωρτζινάκης.

Μ. Στεφανίδης: “Έχουμε μάθει να παλεύουμε”
Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή για τον Άγιο Νικόλαο με τον προπονητή των “γυπαετών”, Μάρκο Στεφανίδη να τονίζει για το ματς στον Άγιο Νικόλαο:“Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, τον ΑΟΑΝ όπως είναι και οι περισσότερες ομάδες στην κατηγορία.
Ο αντίπαλος βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία τα τελευταία παιγνίδια.
Από την πλευρά μας, παρά τις όποιες απουσίες αντιμετωπίζουμε, έχουμε μάθει να παλεύουμε και θεωρώ ότι η ομάδα μου είναι η ικανή στην επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος.”