Προπόνηση με Μανώλη Καλογεράκη!

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα (Πέμπτη 13/5) τον Γιάσμινκο Βέλιτς και φυσικά τον προπονητή τερματοφυλάκων μας, τον Γιώργο Χαρλαύτη. Ήταν η άφιξη του Μανώλη Καλογεράκη. Ο Χανιώτης γκολκίπερ επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις μετά τον Ιανουάριο όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο.
Ο 29χρονος κίπερ δέχθηκε το καλωσόρισμα όλων ευχόμενοι να είναι γερός και δυνατός.
Ο Μανώλης Καλογεράκης ακολούθησε το πρόγραμμα των τερματοφυλάκων μαζί με τους Βουτσελά, Δήμιζα και Μανιαδάκη και ανταποκρίθηκε στο έπακρο.

Το υπόλοιπο τμήμα της ομάδας προπονήθηκε σε εντατικούς ρυθμούς. Αρχικά το πρόγραμμα είχε, προθέρμανση, έπειτα ασκήσεις με μπάλα (διατήρηση), τακτική (παιγνίδια μεταβάσεων) και μετά οι παίκτες χωρίστηκαν σε 3 ομάδες όπου οι 2 αναλώθηκαν σε ασκήσεις επιθετικής τακτικής και οι άλλοι μπήκαν σε ασκήσεις ταχύτητας. Στο τέλος το δίωρο της εκγύμνασης ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό αρχικά με περιορισμό επαφών κι έπειτα ελεύθερα.
Οι Γεωργούσης, Πολυχρόνης έκαναν ατομικό πρόγραμμα αν και ο πρώτος δείχνει πως είναι έτοιμος να προπονηθεί πλήρως ενώ ο δεύτερος έχει δεχθεί ένα χτύπημα στον πλάγιο μηριαίο και “τρέχει” για να προλάβει το ματς της Κυριακής (16/5) απέναντι στην Καλαμάτα.
Προπόνηση δεν έκανε ούτε ο Κώστας Λίμα που κι εκείνος έχει ένα τράβηγμα στον δεξί δικέφαλο.