Η προετοιμασία για τον Ηλυσιακό

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” κύλησε και η σημερινή ημέρα (Παρασκευή 24/1). Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να υφίστανται για Αζίζι, Σουρνάκη, Ντότη, Μουτζούρη ενώ ο Τζωρτζινάκης κάνει προσπάθειες να προλάβει τον αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό (Κυριακή, 26/11, 15.00).
Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10.30πμ και πάλι στο “Π. Βαρδινογιάννης”.

Μ. Στεφανίδης: “Μόνοι μας θα προκαλέσουμε την τύχη μας”
Για το ματς με τον Ηλυσιακό μίλησε ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας μας, Μάρκος Στεφανίδης το οποίο είναι κομβικό για την ομάδα μας.
“Αυτή τη στιγμή φαντάζει ως ένας τελικός για την ομάδα μας. Παρ’ όλες τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα, δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε κάτι. Θα πρέπει πάση θυσία αυτή την Κυριακή να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τίποτε άλλο.
Φυσικά, δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο παιγνιδιού μας γιατί από τέτοιες καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει, θα έρθει και το θετικό αποτέλεσμα.
Δεν θέλω να τα ρίξω στην ατυχία ή στο ότι οι αντίπαλοι έχουν μαζί τους τον παράγοντα τύχη.
Από τη δουλειά που κάνουμε θα προκαλέσουμε από μόνοι μας την τύχη μας για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα παίζοντας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ηλυσιακός.”