Ποιότητα στα χαφ με Γιώργο Σουρνάκη

“Ο ΑΟ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γεώργιου Σουρνάκη.
Πρόκειται για τον κεντρικό μέσο («8αρι») ο οποίος έχει μετρήσει στο παρελθόν συμμετοχές τόσο στη SL1 όσο και στη SL2.
Ο Γιώργος Σουρνάκης είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο στις 7 Νοεμβρίου του 1999 και έχει ύψος 1.85μ..
Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στις ακαδημίες του Λίντο. Έπειτα πέρασε σε αυτές του Εργοτέλη και στην Κ15. Αργότερα δοκίμασε και στον Πανιώνιο όπου αγωνίστηκε στην Κ17. Λίγο μετά την εφηβεία του επαναπατρίστηκε και εντάχθηκε στον ΟΦΗ όπου αποτέλεσε μέλος της Κ19 Στην εν λόγω ΠΑΕ κατάφερε να γίνει επαγγελματίας στην Super League1 το 2019.
Μετά την περίοδο της πανδημίας, το 2021 αποχώρησε από τον ΟΦΗ και πήρε μεταγραφή στον Ηρόδοτο (SL2) όπου παρέμεινε ως τον Ιανουάριο 2023. Στο β’ μισό της περσινής περιόδου μεταγράφηκε στον Αλμωπό Αριδαίας (SL2).
Ο σύλλογός μας καλωσορίζει τον Γιώργο Σουρνάκη στην Επισκοπή μας και του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.»

 Γ. Σουρνάκης: «Να προσφέρω τα μέγιστα»
Αμέσως μετά την άφιξη του 24χρονου παίκτη στο Ρέθυμνο, οι πρώτες του δηλώσεις ήταν μετρημένες όπως αρμόζει σ’ έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να μιλάει λιγότερο και να κάνει περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο… «Ήρθα σ’ ένα νοικοκυρεμένο σωματείο όπως είναι η Επισκοπή. Είναι σημαντικό ότι έχει το δικό της προπονητικό γήπεδο δίνοντας την ευκαιρία να δουλέψει όπως πρέπει.
Στόχος μου είναι να προσφέρω τα μέγιστα προκειμένου ο σύλλογος να καταφέρει τα σχέδια που έχει θέσει εξ αρχής. Μπορεί να είναι νωρίς αλλά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και σ’ αυτό που είδα ως πρότζεκτ από τον σύλλογο».