Πήρε έμπειρο μπακ η Επισκοπή 2010

Τον 28χρονο Ζαφείρη Βλαχόπουλο απέκτησε η Επισκοπή 2010. Πρόκειται για έναν αριστερό μπακ που μπορεί να αγωνιστεί και στα χαφ έχοντας πρώτιστη εμπειρία στα γήπεδα της Λήμνου. Η ανακοίνωση:

«Η Επισκοπή 2010 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Ζαφείρη Βλαχόπουλου. Ο Βλαχόπουλος που κατάγεται από την Λήμνο, έχει γεννηθεί στις 20/2/1991 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ.

Οι ποδοσφαιρικές του εμπειρίες ως επί τω πλείστον είναι από την ομάδα του Ηρακλή Λήμνου ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κορωνίδας Χανίων.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες»


Ζ. Βλαχόπουλος: «Με κέρδισε από πέρυσι η Επισκοπή 2010»

Αμέσως μετά τη συμφωνία, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής τόνισε: «Θέλω πρώτα απ’ όλα να έχω υγεία και να συνεισφέρω τα μέγιστα στην ομάδα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τέτοια ομάδα που έχει έναν πολύ σοβαρό προπονητή. Εμείς οι πιο μεγάλοι με την εμπειρία μας σε συνδυασμό με τον νεανικό ενθουσιασμό των μικρών παιδιών θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό κράμα ομάδας που θα προσφέρει όμορφο θέαμα.

Διαπίστωσα επίσης ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια ενώ ποιοτικά, η ομάδα με κέρδισε από πέρυσι όταν την είδα σε μερικούς αγώνες».