ΠΑΕ Επισκοπή: “Συγχαρητήρια κύριοι αλλά γνωρίζετε και τούτο…”

“Εντάξει κύριοι χάσαμε… Έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Κερδίζεις, χάνεις… Ως ΠΑΕ Επισκοπή όμως ξέρουμε ένα πράγμα: Τη μάχη μας τη δίνουμε και θα συνεχίσουμε να τη δίνουμε στο γήπεδο. Τίμια όπως αρμόζει στο DNA μας, στις αρχές μας και στις αξίες μας.

Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Χανιά για τη νίκη της.

Συγχαρητήρια όμως και στα δικά μας παιδιά και στον προπονητή μας που για άλλη μία φορά έβγαλαν μια εξαιρετική εικόνα σε έναν κρίσιμο αγώνα.

Για άλλη μία φορά βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι, ύβρεις και τα εμετικά συνθήματα από μερίδα οπαδών των Χανίων δεν οδηγούν πουθενά, ούτε κατατροπώθηκαν. Δυστυχώς…

Αυτή τη φορά βέβαια, αντιληφθήκαμε ότι, τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά κ. Α. Ροκάκης όσο και ο κ. A. Βρέντζος θέλησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα όμως δεν τα κατάφεραν όσο φιλότιμα κι αν το προσπάθησαν.

Ήταν ένα πολύ “γεμάτο” ντέρμπι όπου η ένταση δικαιολογείται απ’ όλους, έστω και από πρώην μέλη της ομάδας μας που τώρα βρίσκονται στην πλευρά των Χανίων…

Από την πλευρά μας δεν σταματάμε να διατηρούμε το δικαίωμα να ακούγεται η φωνή μας για τον μεγάλο αγώνα που κάνουμε προκειμένου να φτάσουμε στον μεγάλο μας στόχο.

Ζήτω η Επισκοπή!”

 

                                                                                        Το Δ.Σ.

                                                                                   Ο πρόεδρος