ΠΑΕ Επισκοπή: “Δεν σας εμπιστευόμαστε κ. Αυγενάκη”

“Για μία ακόμη φορά, γίναμε όλοι αυτήκοοι μάρτυρες μιας τοποθέτησης του υφυπουργού αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη η οποία περιείχε, ασάφειες και γενικότητες.

Εδώ και 4 εβδομάδες, ολόκληρος ο συνεταιρισμός της SL2, με ομόφωνη απόφαση, έχει προσφύγει στο μόνο νόμιμο μέσο που διαθέτει, την αποχή προκειμένου να διατυμπανίσει με όσο πιο δημοκρατικό τρόπο γίνεται, ότι αδικείται κατάφορα από τη διαμοίραση του χρήματος που προκύπτει από την φορολογία του στοιχήματος.
Εδώ και 4 εβδομάδες διακυβεύουμε το μέλλον των ομάδων μας και των περιουσιών μας για να ακούσουμε, επιτέλους, μια σαφή τοποθέτηση από τον κ. υφυπουργό.

Κάτι το οποίο όμως δεν βλέπουμε να συμβαίνει με ορθό καθαρό, διαυγή λόγο.

Καλούμε λοιπόν τον ίδιο τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση στο φλέγον ζήτημα που έχει δημιουργηθεί γιατί πολύ απλά, δεν εμπιστευόμαστε τον κ. Αυγενάκη.
Είναι μια φωνή που μετά από όλο αυτό το διάστημα, το συγκεκριμένο κάλεσμα που επιχειρεί (σ.σ. να επιστρέψουμε στα γήπεδα και μετά θα συζητήσουμε) δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, καμία ασφάλεια. Το ‘χει ξανακάνει άλλωστε στο παρελθόν…

Κι επειδή δεν έχει αφήσει χρήματα στα ταμεία για τη SL2 παρά μόνο αυτά που έχει τονίσει ότι θα διατεθούν, ήτοι 70.000 ευρώ ανά σωματείο-μέλος της SL2, μας εξαναγκάζει, επί της ουσίας, να συνεχίσουμε την αποχή. Η άδικη διαμοίραση του χρήματος είναι ο λόγος που ξεκίνησε αυτή η κινητοποίηση και η απόφαση της αποχής ελήφθη από κοινού και με απόλυτη πλειοψηφία.
Ως ΠΑΕ Επισκοπή λοιπόν θα εμμείνουμε στην συνέχιση της αποχής”.

 

                                                                                              Το Δ.Σ.

 

                                                                                          Ο πρόεδρος

                                                                                   Μιχαήλ Νικολιδάκης