Όρθια η ομάδα μας με 10 παίκτες! Ερμής – Επισκοπή 2-2

Η πρεμιέρα μέσα στα Ζωνιανά άνοιξε για την ομάδα μας παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα με το σκορ να τελειώνει στο 2-2.

Θετικό αποτέλεσμα από την άποψη ότι ομάδα μας για πάνω από 70 λεπτά αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο καθώς στο 24′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Θέμης Κεφαλάς για σκληρό μαρκάρισμα στον Κεφαλούκο.

Γενικώς, επρόκειτο για ένα δύσκολο παιχνίδι σε έναν επίσης δύσκολο αγωνιστικό χώρο όπου οι ποδοσφαιριστές μας χρειάστηκε να περάσει αρκετός χρόνος για να μπορέσουν να προσαρμοστούν σε αυτόν.
Παρ’ όλα αυτά, όχι μόνο κατάφερε να βρει τα πατήματα της και να απαντήσει στην κόκκινη κάρτα και στο γκολ που δέχθηκε αμέσως μετά (25′) αλλά πέτυχε και την ανατροπή με δύο γκολ με το Βαλαβανοπουλο (45′, 52′).
Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο με τον Ερμή να θέλει να απειλήσει από στημένα (φάουλ ή κόρνερ).

Το ματς:

Στο 7′ από τη βαθιά μπαλιά του Σαρρή, ο ξεχασμένος Κεφαλούκος από αριστερά έκοψε “με τη μία” στον Λίτσκα που από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε 2 μέτρα έξω από την εστία μας.

ΚΟΚΚΙΝΗ: Στο 24′ ο Κεφαλάς απολβήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Κεφαλούκο.

ΓΚΟΛ! 1-0: Ένα λεπτό μετά, από το φάουλ του Γκελοσάνι, ο Λίτσκας με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 31′ το σουτ του Λίτσκα που ήταν με καλές προϋποθέσεις πέρασε ψηλά άουτ.
Στο 35′ από ένα εκτελεσμένο πλάγιο, ο Πάτας έπιασε έναν “κεραυνό” με τη μπάλα να προσκρούρει σε σώματα αμυνομένων την τελευταία στιγμή.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-1: Στο 45′ ο Δημητρακούδης ελίχθηκε εξαιρετικά από τα αριστερά, έκοψε τη μπάλα στο β’ δοκάρι, ο Κίτος έπαιξε ακόμη πιο έξυπνα στον Βαλαβανόπουλο όπου εύκολα από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-2: Στο 52′ έπειτα από ένα στημένο για την ομάδα μας, ο Ντότης δέχθηκε ένα λάκτισμα πάνω στη φάση από τον Μπαμπουλάκη εντός της περιοχής με τον κ. Σαμιωτάκη να καταλογίζει την παράβαση και το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαλαβανόπουλος ο οποίος ψύχραιμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Ανατροπή με 10 παίκτες!

ΓΚΟΛ! 2-2: Στο 57′ μετά από εκτέλεση ενός πλαγίου από τον Γκελοσάνι, ο ξεχασμένος Κουκούλης στο β’ δοκάρι με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 70′ από το νέο δυνατό πλάγιο του Γκελοσάνι, ο Σαρρής έπιασε την κεφαλιά με τον Γιαγκιόζη να μπλοκάρει.

Στο 84′ το απευθείας φάουλ του Βιτώρου μπλόκαρε ο Γιαγκιόζης.

Η διαιτησία: Σαμιωτάκης, Μπλαβάκης, Κατσογιάννης (Ηρακλείου).
ΕΡΜΗΣ (Κοζανίδης): Χρήστου, Ζερβός (50′ Ρουμπάκης), Γεμιστός Σαρρής, Πλιατσικας, Μπαμπουλάκης, Κεφαλούκος, Αριστεινίδης (58′ Κουκούλης), Λίτσκας (77′ Κωστάκης), Βιτώρος, Γκελοσάνι.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Παπαματθαιακης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Μίχος, Κίτος (75′ Σουρνάκης), Κεφαλάς, Πάτας, Ζαχαράκης, Ντότης (78′ Τζωρτζινάκης) Δωματάς (58′ Αζίζι) Βαλαβανόπουλος, Δημητρακουδης.