Όλοι περήφανοι για σένα Παναγιώτη

Τιμή αλλά και υπερφήνεια αποτελεί για τον σύλλόγό μας και την κοινότητά μας το γεγονός ότι ένα δικό μας παιδί -το καλύτερο- ο Παναγιώτης Μανούσακας θα είναι ο ένας εκ των έξι λαμπαδηδρόμων που θα τρέξουν την ολυμπιακή φλόγα εντός πόλεως του Ρεθύμνου στις 18 Απριλίου.

Τότε άλλωστε θα αφιχθεί η ολυμπιακή φλόγα (16.00) στην πόλη μας με τη δάδα να αλλάζει χέρια από τους εξής αθλητές οι οποίοι κατά το παρελθόν δόξασαν τον νομό και τη χώρα μας όπως, ο τέως μπασκετμπολίστας Δημήτρης Κοκολάκης, ο τέως αθλητής του στίβου Ανδρέας Μπενάκης, η αθλήτρια της άρσης βαρών Χρυσή Λιονή, ο τέως 8ος ολυμπιονίκης του 2004 και του 2008 Ανδρέας Ζήσιμος και ο δικός μας πανελληνιονίκης αθλητών με ξεχωριστές ικανότητες στις μικρές διαδρομές 100 και 200 μέτρα, Παναγιώτης Μανούσακας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους πέντε από τους έξι λαμπαδηδρόμους τους έχει επιλέξει ο δήμος Ρεθύμνου, ενώ ο έκτος επελέγη – μετά από αιτήσεις που έγιναν – από την ΕΟΕ, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και θα ανακοινωθεί από εκείνη.

Η λαμπαδηδρομία θα γίνει στην παραλιακή και θα καταλήξει στην μαρίνα, όπου θα γίνει μία σύντομη εκδήλωση με αφή της ειδικά διαμορφωμένο βωμό.