Όλοι μαζί για την Αλεξάνδρα!

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκινητική… Ο αγώνας πρωταθλήματος γυναικών στη Σοχώρα (Woman Football League) ανάμεσα στις δύο πρωτοπόρες ομάδες του β’ ομίλου (Νότιο Ελλάδα), την γηπεδούχο ΑΟ ΡΕΑ και τον Εργοτέλη (τελικό αποτέλεσμα 0-1) αποτέλεσε μία ακόμη τρανή απόδειξη πως όταν θέλει κάποιος μπορεί. Πόσο μάλλον όταν ο ένας γίνεται “πολλοί”.
Για την δική μας Αλεξάνδρα, την 11χρονη εγγονή του Αντιπροέδρου μας Ανδρέα Παπαδάκη, βρέθηκαν πολλοί φίλαθλοι που δήλωσαν “παρόντες” στη δική της δύσκολη στιγμή και συνέδραμαν καταλυτικά (προαιρετικά το εισιτήριο ήταν στα 10 ευρώ).
Κοντά σ’ αυτή την προσπάθεια να βγει ακόμη πιο δυνατή από τη μάχη που δίνει αυτό το διάστημα, ο ΑΟ ΡΕΑ συνέδραμε αποφασιστικά αφιερώνοντας όλο το ποσό που συγκεντρώθηκε στα ταμεία του από την αναμέτρηση σε εκείνη…

Ο πρόεδρος της ΡΕΑ κ. Ηρακλής Μανουκαράκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Επισκοπής, κ. Μιχάλης Νικολιδάκης μαζί με τα συμβούλιά τους και το αγωνιστικό τους τμήμα (στη φωτό διακρίνεται και ο προπονητής της Επισκοπής κ. Ανυφαντάκης) με τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ) απέδειξαν ότι, όλοι ενωμένοι μπορούν να βρεθούν έστω και νοερά δίπλα σε ένα παιδί που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η ΠΑΕ αλλά και ο ΑΟ Επισκοπής δεν έχει παρά να εκφράσει ένα τεράστιο “ευχαριστώ” γι’ αυτή την σημαντική συνδρομή αλληλεγγύης τόσο στον ΑΟ ΡΕΑ, στον φίλαθλο κόσμο, στις πρωταγωνίστριες όσο και στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη για τη μεγάλη κινητοποίηση που είχαν.

Βλέπετε, η αρχηγός του Εργοτέλη, η Σιδηρά, προσέφερε ένα κουτί που περιείχε ένα χρηματικό ποσό στην αρχηγό της ΡΕΑ, Ελευθερία Δαφέρμου προκειμένου να το παραδώσει στην οικογένεια της μικρής Αλεξάνδρας..