Οι μεταγραφές ξεκινούν από το “Νο1” – Ο Γιώργος Γιαγκιόζης μαζί μας!

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφή της φετινής περιόδου, τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Γιαγκιόζη. Πρόκειται για τον Ηρακλειώτη τερματοφύλακα ο οποίος έχει χαράξει τη δική του πορεία στις κατηγορίες της SL1, της FL αλλά και της Γ’ Εθνικής.
Ο Γιώργος Γιαγκιόζης είναι 28 χρονών (έχει γεννηθεί στις 3 Απριλίου του 1995) και έχει ύψος 1.85μ..
Ο Γιαγκιόζης αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΟΦΗ. Από τις υποδομές προόδευσε περνώντας στην Κ19 κι από εκεί αναβαθμίστηκε σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή (2013 ως και το 2015) στην SL1.
Το 2015 πήρε μεταγραφή στον Κισσαμικό (Β’ Εθνική) όπου παρέμεινε για μία σεζόν. Το καλοκαίρι του 2016 αγωνίστηκε στον ΠΟ Ατσαλένιο (Γ’ Εθνική) ως και το 2017.

Την αμέσως επόμενη σεζόν (2017-18) αποκτήθηκε από τη Βέροια. Τον Ιανουάριο του 2018 επέστρεψε για ένα 6μηνο στον ΟΦΗ όπου κέρδισε την άνοδο, από την SL2 στην SL1 και το καλοκαίρι του 2018 πήγε στον Αιγινιακό επίσης για ένα 6μηνο.

Τον Ιανουάριο του 2019 αποκτήθηκε από τον Ηρακλή και παρέμεινε εκεί ως το τέλος της σεζόν (2020).

Το 2020 βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην Τρίγλια. Λόγω διακοπής όμως του πρωταθλήματος, τα πράγματα άλλαξαν γι’ αυτό και επέστρεψε στην γενέτειρά του, το Ηράκλειο και ενσωματώθηκε στον ΠΟ Ατσαλένιο (Γ’ Εθνική) ως το 2022. Πέρυσι αγωνίστηκε ως βασικότατο στέλεχος στον ΑΟΑΝ επίσης στη Γ’ Εθνική.
Είναι σημαντικό να ειπωθεί ότι ο Γιώργος Γιαγκιόζης υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων αντίστοιχα.
Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες”.

Γ. Γιαγκιόζης: “Δεν ήταν δυνατόν να αρνηθώ”
Το νέο μεταγραφικό απόκτημά μας, μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για όλα αυτά που δημιουργεί ο σύλλογός μας: “Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη αλλά και τον προπονητή κ. Παπαματθαιάκη για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο μου.

Μόλις μου παρουσιάστηκε το πρότζεκτ της ομάδας με το καινούριο προπονητικό γήπεδο, και οι εν συνόλω στόχοι που έχει η ομάδα μας, δεν ήταν δυνατό να αρνηθώ καθώς ήταν ένα πλήρες πακέτο που μπορεί μπορεί να προσφερθεί σ’ έναν ποδοσφαιριστή για να δουλέψει επαγγελματικά μολονότι μιλάμε για μία ερασιτεχνική κατηγορία.
Έρχομαι σε μία ιστορική και μεγάλη ομάδα όπου εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Επισκοπή αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία της Γ’ Εθνικής.
Προσωπικά, πιστεύω στον εαυτό μου και σε αυτό που πάει να δημιουργηθεί. Θα βοηθήσω όσο το δυνατόν πιο πολύ την ομάδα. Υπάρχει η υποδομή, υπάρχει η γνώση και δε μένει από το να γίνουμε ομάδα και να δουλέψουμε στο γήπεδο.”