Οι δηλώσεις των προπονητών από το ματς Αιγάλεω – Επισκοπή

Οι δηλώσεις που έκαναν οι δύο προπονητές αφορούσαν τις δικές τους ομάδες. Ο κ. Χαραλαμπίδης βέβαια, τόνισε ότι ανασταλτικός παράγοντας ήταν το κακό γήπεδο (προφανώς και είχε δίκιο γιατί και η δική μας ομάδα έδειξε να δυσκολεύεται πολύ).
Ο κ. Γ. Βέλιτς που είδε επί της ουσίας την ομάδα του να μη δέχεται κάποια μεγάλη φάση πλην αυτή του 45′, στάθηκε, όχι στο πέναλτι που δόθηκε στο 94′, αλλά στο γεγονός ότι ο Αρναρέλλης ήταν σε θέση οφσάιντ πριν γίνει η επαφή με τον Γκονζάλβες.

Γ. Βέλιτς: Οι παίκτες δεν υπέκυψαν στην πίεση, δεν συνέβη το ίδιο και με τους διαιτητές
“Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, σ’ έναν πάρα πολύ δύσκολο και κακό αγωνιστικό χώρο. Σταθήκαμε εξαιρετικά καλά και μόνο συγχαρητήρια έχω να δώσω στους ποδοσφαιριστές μου.
Είχαμε ένα α’ ημίχρονο που καταφέραμε κάποιες φορές να βγούμε στην επιθετική μετάβαση και σε μία από αυτές κερδίσαμε το πέναλτι με το οποίο σκοράραμε.
Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο όπου από τα δικά μας λάθη, τα “πουλήματα” της μπάλας, έφτανε κοντά στην περιοχή μας για να δημιουργήσει υποψίες επικίνδυνων καταστάσεων.
Στο β’ ημίχρονο ξέραμε ότι το ματς θα έχει διαφορετική πίεση. Ξέραμε ότι πρέπει να έχουμε την ψυχραιμία και να αναδείξουμε την προσωπικότητα και το θάρρος για να σταθούμε στις δυσκολίες που έρχονταν.
Πραγματικά, θεωρώ ότι το διαιτητικό τρίο υπέκυψε σ’ αυτή τη μεγάλη πίεση. Οι ποδοσφαιριστές μου, όχι μόνο δεν υπέκυψαν σ’ αυτή την πίεση αλλά ήλεγχαν πλήρως το ματς και ουσιαστικά ο αντίπαλος δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Αντιθέτως, είχαμε πολλές επιθέσεις σε ανοικτό γήπεδο που είναι κρίμα που δεν λάβαμε τις σωστές αποφάσεις να “τελειώσουμε” πιο νωρίς το παιγνίδι με ένα δεύτερο γκολ.”

“Ξεκάθαρο οφσάιντ”
“Στο τέλος για άλλη μια φορά, χάνουμε βαθμούς στο “90 και”.
… Και σε μια φάση (τουλάχιστον αυτό που είδαμε στο βίντεο) όπου υπάρχει ξεκάθαρο οφσάιντ που είναι αδύνατον να μην το δουν οι διαιτητές.
Συγχαρητήρια και πάλι στους ποδοσφαιριστές μου που ανταποκρίθηκαν στο έπακρο με μία άκρως ποδοσφαιρική προσπάθεια για να κατακτήσουν τη νίκη σε μία εξαιρετική δύσκολη έδρα.”

 

Χαραλαμπίδης: “Ικανοποιημένος από την προσπάθεια – Μας δυσκόλεψε το γήπεδο”
“Ήταν ένα ματς όπου δεν βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος παρά την προσπάθεια που καταβάλλαμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Μια λάθος απόφαση που μας εκνεύρισε, μας έφερε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε στο β’ ημίχρονο και καταφέραμε, έστω και στο τέλος, να φτάσουμε στην ισοφάριση.
Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου παρά το ότι το γήπεδο δεν βοήθησε γι’ αυτό.”