Οι ανανεώσεις ξεκινούν από τον αρχηγό…

Ο Δημήτρης Σουμπασάκης είναι το πρώτο όνομα που ανακοινώνεται από την ομάδα μας για το χτίσιμο της νέας προσπάθειας που θα γίνει στις επαγγελματικές κατηγορίες πια, για το 2020-21.

Η διοίκηση και ο αρχηγός μας δείχνουν από κοινού τον δρόμο σε όλους αυτούς που θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες μέρες…

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον φυσικό ηγέτη της ομάδας μας, τον Δημήτρη Σουμπασάκη.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός (είναι γεννημένος το 1998) ήρθε σε νέα συμφωνία με τον σύλλογό μας κι έτσι θα αγωνιστεί για 8η ποδοσφαιρική σεζόν (4η συναπτή) στην 3η θητεία του με τον γυπαετό στο στήθος.
Ο Δημήτρης Σουμπασάκης έχει κατακτήσει με την ομάδα μας τρία πρωταθλήματα (2012 περιφερειακό), 2018 (Α’ ΕΠΣΡ), 2020 (Γ’ Εθνική), δυο κύπελλα (2017, 2019) και τέσσερα Super Cup Ρεθύμνου (2011, 2016, 2017, 2018).
Ο σύλλογός μας, του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.»

Δ. Σουμπασάκης: «Πως να μην συναινέσω;»
Ο δικός μας Μίμης, λίγο μετά τη συμφωνία είχε να πει με μεγάλη ικανοποίηση: «Χαίρομαι πραγματικά που είχε αίσιο τέλος η ανανέωσή της συνεργασίας μας με την Επισκοπή.
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτή τη φορά –περισσότερο ίσως από ποτέ- η εκτίμησή όλων των παραγόντων προς το πρόσωπό μου.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έδειξαν ότι σέβονται στο ακέραιο τις ποδοσφαιρικές αξίες. Πως θα μπορούσα να μην συναινέσω σε όλο αυτό;

Τους ευχαριστώ και, φυσικά σε όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για την Επισκοπή, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να αποδείξουμε ότι μόνο τυχαία δεν βρισκόμαστε εδώ.»