Ο Βαγγέλης Βάτζιος συμπλήρωσε το τρίο των τερματοφυλάκων μας

Βαγγέλης Βάτζιος

Θέση: Τερματοφύλακας
Ημ. γέννησης: 19/5/2000
Ύψος: 1.85μ.
Υποκοότητα: Ελληνική
Πόδι: Δεξί
Προηγ. ομάδες: Ερμής Κορυδαλλού, Καλλιθέα, Λευκίμη, Εθνικός Πειρ..

 

 

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Ευάγγελου Βάτζιου. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία (22 χρονών) καθώς έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 19/5/2000 ενώ το ύψος του φτάνει το 1.85μ..
Ο Βαγγέλης Βάτζιος που έχει ρίζες κρητικές (η μητέρα του Πελαγία Μπιρλιράκη είναι από την Αμνάτο Ρεθύμνου), μας γεμίζει με ακόμη πιο μεγάλη ικανοποίηση.
Ο ίδιος που έρχεται να συμπληρώσει το τρίο των τερματοφυλάκων μαζί με τους Καλογεράκη, Ψαρρά, μπαίνει στο ρόστερ μας, έχοντας παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και της Football League.
Αρχικά, το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τον ΑΟ Άνοιξης. Το β’ μισό της περιόδου 2019-20 αγωνίστηκε στον Ερμή Κορυδαλλού για 6 μήνες ενώ τη σεζόν 2020-21 ανήκε στην Καλλιθέα.
Πέρυσι “μοίρασε” την αγωνιστική περίοδο, 6 μήνες στη Λευκίμη και άλλους 6 στον Εθνικό Πειραιά.

Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες”.

Β. Βάτζιος: “Μια ομάδα κι ένας τόπος που σημαίνουν πολλά”
Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα, ήρθε για να μείνει και να προσπαθήσει να γίνει ακόμη καλύτερος όπως επισημαίνει…
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της Επισκοπής. Ήρθαν έτσι τα πράγματα που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω σ’ έναν σύλλογο επιπέδου SL2 δίπλα σε αξιόλογους παίκτες. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και φυσικά να γίνω καλύτερος.
Επίσης είμαι σε έναν τόπο που σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου, οπότε και αυτό έχει ξεχωριστή σημασία. Πάνω απ’ όλα όμως, είμαι εδώ γιατί είμαι επαγγελματίας, έχω πολλή όρεξη και θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα για να βρίσκεται η Επισκοπή εκεί που πρέπει”.