Ο Βαγγέλης Κερεντζής (ως προπονητής τερματοφυλάκων) ξανά στην Επισκοπή μας

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του προπονητή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Κερεντζή. Επί της ουσίας πρόκειται για μία επιστροφή ενός ανθρώπου που ούτως ή άλλως προέρχεται από το Ρέθυμνο.
Ο 46χρονος προπονητής τερματοφυλάκων (έχει γεννηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου του 1977) έχει μια μακρά πορεία γύρω από την εκγύμναση των τερματοφυλάκων ξεκινώντας από τον Ερμή Ζωνιανών το 2013-14 στη Γ’ Εθνική.
Ο Κισσαμικός ήταν ο επόμενος σταθμός του (και πάλι στη Γ’ Εθνική) όπου έπειτα από μία λαμπρή χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα ανεβαίνοντας στη Β’ Εθνική.
Το 2017-18 ήρθε για πρώτη φορά στην Επισκοπή μας όπου κι εκεί βγήκε πρωταθλητής από το Α’ τοπικό στη Γ’ Εθνική. Το 2018-19 πήγε στον Ηρόδοτο (Football League) όπου παρέμεινε έναν χρόνο. Το δε 2019-20 πήρε μεταγραφή στον Ρεθυμνιακό και πάλι στη Γ’ Εθνική παραμένοντας έναν χρόνο ενώ την επόμενη σεζόν πήγε για δεύτερη φορά στον Ηρόδοτο σε επίπεδο Super League 2). Εκεί έμεινε για 1,5 χρόνο και τους τελευταίους 4 μήνες προπόνησε τους τερματοφύλακες του ΑΟ Πόρου (Γ’ Εθνική).
Ο σύλλογός μας καλωσορίζει τον Βαγγέλη Κερεντζή και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες”.

Β. Κερεντζής: “Πιστεύω στο πλάνο μας”
Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας, ο εν λόγω προπονητής τόνισε: “Νιώθω πολύ όμορφα που υπέγραψα στην Επισκοπή. Ξέρω που πηγαίνω και πολύ καλύτερα τί θα πρέπει να κυνηγήσουμε.
Πιστεύω στον προπονητή (κ. Παπαματθαιάκη), πιστεύω και στο πλάνο το οποίο μας αναλύθηκε από τη διοίκηση και δε μένει από το να ξεκινήσουμε τη δουλειά για να αρχίσουμε να το υλοποιούμε.
Δε λέμε τίποτε παραπάνω από δουλειά και αφοσίωση στον στόχο”.