Ο Τζωρτζινάκης “βρήκε” δίχτυα και η Επισκοπή 2010 τη νίκη / 2-1 τον ΟΦΑ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και συνάμα στο Α’ τοπικό πέτυχε η Επισκοπή 2010 που επικράτησε του ΟΦ Αρμένων με σκορ 2-1. Τοπ σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Στέλιος Τζωρτζινάκης που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας μας στο 13’ και στο 77’. Ο ΟΦ Αρμένων είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 54’ με τον Μάντσε.

Γενικώς η ομάδα μας, μολονότι είχε πολλές απουσίες, μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία όμως και στα 90 λεπτά επεδίωξε να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

Το ματς:

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 13’ από την όμορφη βαθιά μπαλιά του Βρεττού, ο Τζωρτζινάκης κοντρόλαρε στην κίνηση και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτyα!

Στο 17’ το δυνατό σουτ του Κιμιωνή Ν. έδιωξε με δυσκολία ο Μενιουδάκης.
Στο 43’ το φοβερό σουτ Κυμιωνή Ν. έδιωξε με γροθιές ο Μενιουδάκης.

ΓΚΟΛ! 1-1: Στο 54’ ο Μάντσε πλάσαρε στο τετ-α-τετ τον Γκαβρίλοβιτς και ισοφάρισε.

Στο 73’ ο Πεκίνι εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ στο α’ δοκάρι, ο Μαργαρώνης έπιασε το σουτ και ο Μενιουδάκης απόκρουσε εξ επαφής.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 2-1: Στο 77’ από την άψογη εκτέλεση κόρνερ του Βρεττού, ο Τζωρτζινάκης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 88′ το διαγώνιο συρτό σουτ του Σαββάκη απόκρουσε ο Μενιουδάκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γασπαράκης): Γκαβρίλοβιτς, Σαββάκης, Κλειδής, Ποθουλάκης, Τραϊτοράκης, Κιμωνής, Μαργαρώνης, Τζωρτζινάκης, Καλθι, Πεκίνι (89′ Φραγκιαδάκης), Βρεττός.
ΟΦΑ (Μανωλούδης): Μενιουδάκης, Καράλης (46’ Πενθερουδάκης), Γεωργιουδάκης (72’ Κατάκης), Κασιάρας, Κολυβάκης Ν., Γερωνυμάκης, Τσόλας, Βογιατζάκης Δ. (46’ Πενθερουδάκης), Βασαδάκης, Μάντσε, Ανυφαντάκης (46’ Σκουλούδης).