Ο Θωμάς Σβαρνόπουλος γενικός διευθυντής στην Επισκοπή μας

 

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έλευση του κ. Θωμά Σβαρνόπουλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου μας. Ο κ. Σβαρνόπουλος αναλαμβάνει χρέη γενικού διευθυντή στον Αθλητικό μας Όμιλο με σκοπό την αναβάθμισή του σε όλους τους τομείς-τμήματα.
Ο κ. Σβαρνόπουλος από τον απόδημο ελληνισμό τη Γερμανίας που έχει αποφοιτήσει πολιτικός μηχανικός (1993) και δύο χρόνια μετά ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως βιομηχανικος υπάλληλος, θέλησε από μικρή ηλικία να μπει στον χώρο της άθλησης και στα παράγωγα αυτής ως ένας άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από κάθε επιτυχία.

Αρχικά βέβαια, το 1995-97 ανέλαβε ειδικός σύμβουλος για Steinmetz. Για τα επόμενα δύο χρονιά δε (1997-99), ήταν σύμβουλος στην ATU. Κατόπιν για 10 χρόνια (2000-10) υπήρξε εμπειρογνώμονας αυτοκινήτων όμως στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είχε μπει λίγο νωρίτερα, το 2007 όταν βρισκόταν ακόμα στη Γερμανία και εκτελούσε χρέη Σκάουτερ στη Fortuna Sittard, ακολούθως της Eupen αλλά και της Raja Καζαμπλάνκα.
Το 2013 ήρθε στην Ελλάδα όπου τα επόμενα δύο χρόνια ανέλαβε ρόλο Γενικού Διευθυντή στον Φωστήρα όπου και παρέμεινε ως το 2015. Το 2015-16 εκτέλεσε ανάλογα χρέη στην Καλλιθέα FC.

Τις χρονιές 2017-19 υπήρξε διαχειριστής των ομάδων του Αιγιναικού και της Καρδίτσας.
Από το 2019 είναι Football Manager Company B360 σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες”.

Θ. Σβαρνόπουλος: “Σταθεροποίηση κι έπειτα το επόμενο βήμα”
Ο νέος γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού μας συλλόγου, ανέφερε χαρακτηριστικά μέσα από τις πρώτες του δηλώσεις: “Η πρώτη μου γνωριμία με τον σύλλογο της Επισκοπής ήταν το 2013 όταν ήμουν στον Φωστήρα. Τότε η Επισκοπή είχε κερδίσει με 3-0 και η φιλοξενία και η αντιμετώπιση που τύχαμε ως αντίπαλοι από την επίσημη Επισκοπή ήταν εντυπωσιακή. Εκεί γνώρισα τον κ. Νικολιδάκη κι από τότε, υπήρχε μια ιδιαίτερη εκτίμηση ανάμεσά μας.

Από τη στιγμή που μου έγινε πρόταση να έρθω στον σύλλογο για να βοηθήσω, δεν το σκέφτηκα πολύ. Βάσεις υπάρχουν. Αυτό που θέλουμε είναι να τον σταθεροποιήσουμε και την κατάλληλη στιγμή να κάνουμε το επόμενο βήμα.”