Ο Σπύρος Σκόνδρας από τον Παναιτωλικό στην ομάδα μας…

Έναν φέρελπι ακραίο επιθετικό ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της η ομάδα μας. Πρόκειται για τον Σπύρο Σκόνδρα ο οποίος είναι μόλις 19 χρονών και έρχεται κατευθείαν από το Αγρίνιο για να αγωνιστεί στην Επισκοπή μας. Ο Σπύρος προπονήθηκε και παρουσιάστηκε άμεσα…
Η ανακοίνωση:

΅Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σπύρου Σκόνδρα με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Παναιτωλικός για έναν χρόνο.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 6 Απριλίου του 2001 στο Αγρίνιο και έχει ύψος 1.84μ..
Ο Σπύρος Σκόνδρας είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.
Ο 19χρονος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις Ελπίδες Αγρινίου αλλά πολύ μικρός ακόμα έφτασε να ανήκει στον Παναιτωλικό περνώντας απ’ όλα τα τμήματα των under. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε το 2019 σε ηλικία 18 ετών.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες”.

 Σπ. Σκόνδρας: “Χρειάζεται δουλειά”

Αμέσως μετά τις σχετικές υπογραφές, ο Ηρακλειώτης μεσοεπιθετικός τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα να βοηθήσω αλλά και να βοηθηθώ μέσα από μία ομάδα που έχει πολλές φιλοδοξίες.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Είναι νωρίς ωστόσο για να πούμε ο,τιδήποτε. Χρειαζόμαστε όλοι δουλειά για να γίνουμε ομάδα και να φτάσουμε στο επίπεδο που όλοι επιθυμούμε. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε”