Ο Σοφοκλής Γεωργιακάκης στην ομάδα μας

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Σοφοκλή Γεωργιακάκη.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.
Ο Σοφοκλής Γεωργιακάκης είναι μόλις 18 χρονών και έχει γεννηθεί στα Χανιά (17 Αυγούστου του 2005). Έχει ύψος 1.85μ. και δηλώνει έτοιμος να προσφέρει ό,τι και όσα μπορεί προκειμένου η ομάδα μας πετύχει τους στόχους της.
Ο νεαρός επιθετικός πρωτοξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του ΑΟ Χανιά. Πιο μεγάλος αγωνίστηκε στην Ιωνία (Α’ ΕΠΣΧ) όπου και διακρίθηκε ιδιαίτερα παίρνοντας μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι (2023) στον Απόλλωνα Παραλημνίου (Γ’ Εθνική).
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες.”

Σ. Γεωργιακάκης: “Πίστη και νοοτροπία νικητή”
Ο Σοφοκλής Γεωργιακάκης ο οποίος είχε την πρώτη του εμπειρία φορώντας τη φανέλα της ομάδας μας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (αγωνίστηκε για 22 λεπτά) έδειχνε πολύ χαρούμενος από την όλη εξέλιξη των πραγμάτων.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σ’ αυτή την ομάδα. Όλα γίνονται γρήγορα. Είχα τη χαρά να αγωνιστώ στη Ριζούπολη και νιώθω πολύ καλά. Η Επισκοπή είναι ένας σύλλογος που βρίσκεται χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.
Είμαστε πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα, υπάρχει πίστη στην ομάδα, στον προπονητή ενώ η νοοτροπία του συλλόγου και όλων εδώ είναι αυτή του νικητή. Θα παλεύουμε σε κάθε ματς για τη νίκη γιατί κάθε ματς είναι διαφορετικό με στόχο να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία.”