Ο Σήφης Τσιλεδάκης δείχνει τον δρόμο…Το ντεμπούτο του 16χρονoυ μέσου στη Football League

Ένα δικό μας, παιδί παίρνει το “βάπτισμα του πυρός”!

Η ημερομηνία γράφει 6 Ιουνίου του 2021 και είναι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης απέναντι στον Ιάλυσο (νίκη με 3-0). Ο Σήφης Τσιλεδάκης όντας 16 χρονών, 10 μηνών και 16 ημερών, εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο γήπεδο του ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” κάνοντας ντεμπούτο στη Football League με τον γυπαετό στο στήθος.
Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και σίγουρα μια τέτοια, θα πρέπει -και επιβάλλεται- να τη θυμάται για πάντα.

Τόσο ο ίδιος όσο και όλοι εμείς στον σύλλογο που πιστέψαμε σ’ αυτά τα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους μέσα από τη δουλειά βλέπουν τελικά ότι, ο κόπος τους δεν πάει στράφι.


Ο Σ. Τσιλεδάκης (στο μέσον) έχοντας τον Β. Καφετζή και τον Στ. Τζωρτζινάκη δεξιά και αριστερά του αντίστοιχα.

Ο κ. Βέλιτς τον ρίχνει στον αγώνα… Κι εκείνος απολαμβάνει αυτά τα πρώτα μέτρα κάνοντας σπριντ για να πάρει θέση… Μια κίνηση όπως όταν βγάζεις ένα πουλί μετά από καιρό από το κλουβί του που κουνάει τα φτερά του για να πετάξει ψηλά…
Ελπίζουμε όλοι εδώ στον σύλλογο πως, για τον Σήφη, τούτη εδώ η στιγμή είναι μόνο η αρχή. Μια αρχή που οραματιζόμαστε να τη δούμε και στα άλλα παιδιά… (Μανιαδάκη, Καφετζή, Τζωρτζινάκη) και όποια μπορούν να ακολουθήσουν (ο Ανυφαντάκης το χει κάνει ήδη) τον απαιτητικό χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

(Αντιγράψτε το link και δείτε τη στιγμή της αλλαγής)…   https://www.facebook.com/messenger_media/