Ο προπονητής – τεχνικός αναλυτής Τόμας Τριστάν (Thomas Tristan) στην Επισκοπή μας

“Με πολλή χαρά, η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, τεχνικό αναλυτή Τόμας Τριστάν. Ο κ. Τριστάν που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του κ. Ντάριλ Γουίλαρντ (Daryl Willard) είναι Άγγλος και έχει γεννηθεί στο Λονδίνο στις 22/5/1998.
Ο Τόμας Τριστάν είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’ και μιλάει αγγλικά και ισπανικά. Παράλληλα έχει εξειδίκευση σε μια σειρά από επί μέρους δεξιότητες όπως, η τεχνική ανάλυση των αγώνων, η ψυχολογία, η επικοινωνία, η ανακάλυψη-αναβάθμιση ποδοσφαιρικών ταλέντων κ.α.
Ο Τ. Τριστάν που διαθέτει ήδη μία πλούσια εμπειρία μέσα από διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας έχει δουλέψει ως σκάουτερ πολλών επαγγελματικών και ημιεπαγγελματικών ομάδων της Αγγλίας ενώ έχει ο ίδιος κοουτσάρει ποδοσφαιριστές ηλικίας 16-19 ετών επαγγελματικών ομάδων στην Αγγλία με ειδικότητα φυσικά την αναβάθμισή τους και προώθησή τους στις μεγάλες ομάδες.
Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως άμεσος συνεργάτης της σουηδικής ομάδας Ytterhogdal (Β’ Εθνικής Σουηδίας) αλλά και ως τεχνικός αναλυτής σε ομάδες όπως, η Σλάβια Πράγας, η Ντιναμό Τσεχίας και η εθνική ομάδα του Μπαγκλαντές (2014).

Σπουδαία εμπειρία φυσικά ήταν κι αυτή στην Σλοβακία όπου δούλεψε στην ζώντας από άμεση απόσταση τη διοργάνωση του Europa αλλά και του Conference League.
Η δική του κορυφαία στάση στην προπονητική του σταδιοδρομία ήταν η συνεργασία που είχε στις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου το 2016 ως το 2018.

Η ΠΑΕ Επισκοπής τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες”.

Τ. Τριστάν: “Φιλόδοξος αναζητώντας το καλύτερο αποτέλεσμα”
Ο νεαρός τεχνικός που ήρθε στην ομάδα μας και έχει ήδη παρακολουθήσει τρεις προπονήσεις, γνωρίστηκε με το υπόλοιπο σταφ και αμέσως μετά συστήθηκε και στο κοινό της ομάδας μας αναφέροντας: “Πρώτα απ’ όλα χαίρομαι που βρίσκομαι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα αλλά και που θα συνεργαστώ με τους νέους μου συναδέλφους.

Προσπαθώ να δουλεύω πάντοτε σκληρά. Θεωρώ ότι είμαι ένας φιλόδοξος πάνω στη δουλειά μου ποδοσφαιρικός τεχνικός αναλυτής καθώς κάθε φορά προσπαθώ να αναβαθμίζομαι μέσα από αυτό και να παρουσιάζω όλο και κάτι καλύτερο.
Είμαι ειδικός όχι μόνο σε θέματα τεχνικά αλλά και σε διαπροσωπικά ψυχολογία. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βγει ένα εξαιρετικό για όλους αποτέλεσμα.”