Ο Πορτογάλος Αλεξάνδρε Τριντάντε στην ομάδα μας!

Ένας Πορτογάλος μέσος που επιχειρεί για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα να βγει εκτός συνόρων, έρχεται για χάρη της Επισκοπής μας. Ο λόγος για τον 23χρονο Ντιόγκο Τριντάντε ο οποίος διακρίνεται για το στρωτό του παιγνίδι, για τα απευθείας χτυπήματα φάουλ. Ο νεαρός μέσος ήρθε στην ομάδα μας, προπονήθηκε και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, Πεντρόσα Ντιόγκο Τριντάντε Αλεξάνδρε (Pedrosa Trindade Diogo Alexandre).
Ο Ντιόγκο Τριντάντε έχει γεννηθεί στις 18/8/1998 και έχει ύψος 1.77μ.. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και επιχειρεί για πρώτη φορά να βγει στο εξωτερικό.
Πρώτος του σύλλογος ήταν η Καρβέιρα (Cerveira). Εν συνεχεία άλλαξε ακαδημία πηγαίνοντας στην Κάμπος (Campos). Στα 13 του, πήγε στην Βαλέντιάνο (Valeciano) κι έπειτα για έναν χρόνο ξανά στην Κάμπος. Από τα 15 του χρόνια ανήκε ξανά στην Καρβέιρα όπου ενηλικιώθηκε παίζοντας γι’ αυτή φορώντας ανελλιπώς φανέλα βασικού και έχοντας γεμάτες συμμετοχές τα τελευταία 5 χρόνια.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ατομικές αλλά και ομαδικές επιτυχίες.”