Ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης ξανά στην Επισκοπή μας!

Ο Παναγιώτης επέστρεψε! Ένα παιδί, όχι από τα πολύ παλιά αφού καλά-καλά δεν έχει κλείσει τα 22 του χρόνια, ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης γυρίζει στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή. Ο νεαρός μέσος συμφώνησε με την ομάδα μας προκειμένου να κλείσει το υπόλοιπο της σεζόν φορώντας τον γυπαετό στο στήθος.
Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Ανυφαντάκη. Πρόκειται στην ουσία για ένα δικό μας παιδί όπου επιστρέφει στα πάτρια εδάφη (Ρέθυμνο) και στον σύλλογό μας έπειτα από 5 χρόνια.
Ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης έχει γεννηθεί στο Ρέθυμνο στις 25 Ιουνίου του 1998 και έχει ύψος 1.85μ..
Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ αλλά και ως κεντρικός χαφ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία του Ρέθυμνο ΠΣ. Από τη σεζόν 2014-15 ανήκε στην Επισκοπή όπου συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League K19. To 2015-16 πήρε μεταγραφή για την ΠΑΕ Πλατανιάς στην Κ20 της Super League και μία χρονιά μετά, (2016-17) αγωνίστηκε στη Ροδόπη με την Δόξα Προσκηνητών (Γ’ Εθνική). Το 2017-18 άλλαξε ομάδα για να ενταχθεί σ’ αυτή της Δόξας Νέου Σιδιροχωρίου (Γ’ Εθνική) και το 2018-19 δοκίμασε στο κυπριακό πρωτάθλημα παίζοντας στον Άρη Λεμεσσού (Β’ Εθνική).
Ακολούθως, το 2019-20 ανήκε στο ρόστερ του ΟΦ Ιεράπετρας και στο πρωτάθλημα της Football League.
Τέλος, στο περασμένο εξάμηνο βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη αγωνιζόμενος με την τοπική Ένωση (Γ’ Εθνική).
Η ΠΑΕ Επισκοπή καλωσορίζει τον Παναγιώτη στην οικογένειά της και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες.”Π. Ανυφαντάκης: “Να βγω αντάξιος των προσδοκιών”

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 22χρονος μέσος τόνισε με χαμόγελο γι’ αυτή τη μεταγραφή.“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από καιρό στην οικογένεια της Επισκοπής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη όσο και τον προπονητή μου κ. Βέλιτς για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Εύχομαι να βγω αντάξιος των προσδοκιών και να βοηθήσω και ‘γω από τη μεριά μου για μια σεζόν που θα είναι μικρή αλλά με πολλές-πολλές απαιτήσεις. Μας περιμένει πολλή δουλειά αλλά πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει.”