Ο Νίκος Πάτας ενισχύει και πάλι τη γραμμή άμυνας

“Ο ΑΟ Επισκοπής με χαρά, καλωσορίζει, έναν παλιό φίλο αλλά νεότατο ακόμη για ποδόσφαιρο, τον Νίκο Πάτα.
Ήταν η σεζόν 2015-16 όταν ο τότε 19χρονος στόπερ ήρθε στην ομάδα μας για να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Τα χρόνια πέρασαν, εκείνος ωρίμασε ποδοσφαιρικά και ήρθε η ώρα να επιστρέψει στον σύλλογό μας.
Ο Νίκος Πάτας είναι γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 1997 στα Χανιά και έχει ύψος 1.87μ.. Είναι δεξιοπόδαρος και μετράει πια, πάνω 60 συμμετοχές στη Β’ Εθνική σκοράροντας και 4 φορές.
Ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στα μικρά τμήματα της Ιωνίας και έπειτα έκανε τα πρώτα του βήματα σε ανδρική ομάδα στην Ασπίδα Ναυστάθμου.

Η εξέλιξή του ήταν ραγδαία και το 2013 πήγε στον Πλατανιά Κ20 (SL1). Έναν χρόνο μετά, μεταγράφηκε στον ΑΟ Χανιά (Β’ Εθνική). Το 2015-16 αγωνίστηκε στην Επισκοπή μας (Γ’ Εθνική) και το 2016-17 πήγε στην Καλλιθέα. Τις σεζόν 2017-18 και 2018-19 αγωνίστηκε για τον Εργοτέλη στη Β’ Εθνική. Το 2019-20 έπαιξε στον Απόλλωνα Πόντου. Έπειτα το 2020 πήγε στον Ιάλυσο όπου παρέμεινε για λίγο (λόγω κορονοϊού). Ακολούθως, τη σεζόν 2021-22 στο α’ μισό της αγωνίστηκε στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και στο β’ μισό στον Αιολικό.
Πέρυσι 2022-23, έπαιξε στην Κοζάνη (Γ’ Εθνική).
Ο σύλλογός μας καλωσορίζει τον Νίκο Πάτα και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

Ν. Πάτας: “Αναβαθμίσεις από την τελευταία φορά που ήμουν στην Επισκοπή”
Αμέσως μετά την επιστροφή του Νίκου Πάτα στο Ρέθυμνο και την επίσημη παρουσίασή του, είχαμε και τις ακόλουθες δηλώσεις: “Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχηθώ υγεία σε κάθε άτομο που βρίσκεται στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο.
Από την τελευταία φορά που βρέθηκα στην Επισκοπή, έχω διαπιστώσει αλλαγές, αναβαθμίσεις, αγωνιστικές και υλικοτεχνικές. Βλέπω νέα παιδιά που προέρχονται από τον σύλλογο ενώ το πιο σημαντικό είναι οι συνθήκες εργασίας που έχουν διαμορφωθεί με τη δημιουργία του προπονητικού γηπέδου στον Τσεσμέ.
Προσωπικός μου στόχος είναι η περαιτέρω εξέλιξή μου μέσα από την ομάδα. Πρώτα βάζω το συλλογικό κι έπειτα το ατομικό συμφέρον.”