Ο Νίκος Καραδάκης ξανά στην Επισκοπή μας, αυτή τη φορά στο προπονητικό τιμ

Ένας φίλος από τα παλιά, έρχεται ξανά στην Επισκοπή. Κι έρχεται με διαφορετική ιδιότητα από αυτή που τον θυμούνται οι φιλάθλοι μας. Ο Νίκος Καραδάκης επιστρέφει στην Επισκοπή για τρίτη φορά έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια. Τις πρώτες δύο είχε έρθει ως ποδοσφαιριστής (είχε σκοράρει 76 φορές στο πρωτάθλημα σε τρεις σεζόν 2001-2004, και άλλες 14, σύνολο 90, τη σεζόν 2009-10) και τώρα σαν τεχνικός αναλυτής συνεργάτης του Γιάσμινκο Βέλιτς αλλά και του Ράικο Γιάνγιανιν με τον Μπρούνο Φερέιρα και τον Γιώργο Χαρλαύτη που απαρτίζουν το τιμ.

Η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την ένταξη του Νίκου Καραδάκη στο προπονητικό σταφ της ομάδας. Ο 42χρονος τεχνικός (έχει γεννηθεί στις 31/3/1979) επιστρέφει στον σύλλογό μας και αναλαμβάνει χρέη υπεύθυνου τεχνικής ανάλυσης.
Ο Νίκος Καραδάκης ειδικεύεται σ’ έναν τομέα με τον οποίο ασχολείται από το 2013 ενώ τώρα είναι έτοιμος να λάβει και το Alfa Sports Analysis diploma του ΙΕΚ Άλφα Θεσσαλονίκης.
Ο Ρεθεμνιώτης που είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA B’, πέρασε από τους πάγκους του Ρεθυμνιακού (δύο διαφορετικές θητείες (2013-2016) με την τελευταία το 2017-20 και τη σεζόν 2019-20 στη Γ’ Εθνική), και του Ποσειδώνα (2016-17).
Η ΠΑΕ Επισκοπής τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες”.

 


Ν. Καραδάκης: “Ήρθα σε έναν σύλλογο που αγάπησα και αγαπήθηκα”

Ο Ρεθεμνιώτης κόουτς, ιδιαίτερα χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη, δήλωσε στο episkopifc.gr: “Κατά αρχάς χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω σ’ έναν σύλλογο που αγάπησα και αγαπήθηκα και που αρέσκεται στο να κοιτάζει ψηλά όπως το ίδιο επιδιώκω και ‘γω πάντοτε ως άνθρωπος αλλά και τώρα με την ιδιότητα του προπονητή-αναλυτή.
Με τιμά η εμπιστοσύνη που έδειξε ο κ. Βέλιτς στο πρόσωπό μου καθώς εκτός από την ανάλυση θα είμαι και συνεργάτης του. Επίσης μ’ άρεσε πολύ και ο τρόπος με τον οποίο με υποδέχθηκε ο πρόεδρος κ. Νικολιδάκης.
Κοινός μας στόχος από ‘δω και πέρα είναι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάνοντας ανάλυση της καθημερινής μας προπόνησης να προετοιμάσουμε την ομάδα ώστε να είναι πανέτοιμη στη σέντρα.”