Ο Κρασαγάκης σφυρίζει στα Χανιά

Το ντέρμπι της Τετάρτης (5/4) για την ομάδα μας είναι αυτό στα Χανιά.

Χανιά – Επισκοπή για την 18η αγωνιστική! Ώρες μόνο μετά το 0-0 με την Παναχαϊκή, η ομάδα μας έμαθε -όπως και όλες οι υπόλοιπες- τις διαιτησίες που θα διευθύνουν τα παιγνίδια. Στο γήπεδο των Περιβολίων των Χανίων, διαιτητής θα είναι ο κ. Κρασαγάκης από το Ηράκλειο μαζί με τους κ.κ. Πάγκαλο, Φραγκιαδάκη από το Λασίθι. Τέταρτος θα είναι ο κ. Κουκουράκης από τα Χανιά.

Αναλυτικά:

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής
Τετάρτη 5 Απριλίου, 14.45
Παναχαϊκή – Καλαμάτα
Διαιτητής: Ρεντίφης (Αν. Αττικής). Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας) – Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής). 4ος διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά). Παρατηρητής: Σπυράκης (Λακωνίας).

ΟΦΙ – Καλλιθέα
Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής). Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου) – Σπυρόπουλος Π. (Αν. Αττικής). 4ος διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου). Παρατηρητής: Κουρκούνας (Χανίων).

Ηρόδοτος – Ηλιούπολη
Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά). Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων) – Μανούρας (Δυτ. Αττικής). 4ος διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων). Παρατηρητής: Παπαδάκης (Λασιθίου).

Χανιά – Επισκοπή
Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου). Βοηθοί: Πάγκαλος – Φραγκιαδάκης (Λασιθίου). 4ος διαιτητής: Μόσχου (Λασιθίου). Παρατηρητής: Καρακελίδης (Πέλλας).

18.30: Ολυμπιακός Β’ – Απόλλων Σμύρνης
Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας). Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας) – Στεφανής (Καρδίτσας). 4ος διαιτητής: Τσακάλης (Ηλείας). Παρατηρητής: Ιτσκος (Πέλλας).

Πέμπτη 6 Απριλίου, 14:45
Κηφισιά – ΠΑΟ Ρουφ
Διαιτητής: Γιαννουκάς (Δωδεκανήσου). Βοηθοί: Σταύρογλου (Αθηνών) – Μάτσας (Ηρακλείου). 4ος διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών). Παρατηρητής: Μαζαράκης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης).

ΑΕΚ Β’ – Αιγάλεω
Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας). Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας) – Αρμακόλας (Κυκλάδων). 4ος διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής). Παρατηρητής: Πουλημάς (Κέρκυρας).

Το “ευχαριστώ” της Παναχαϊκής
Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή για τη διαιτησία και για την φιλοξενία της οποίας επιφυλάξαμε στο αγωνιστικό της τμήμα. Για μας αυτά τα θέματα είναι υποχρέωσή μας, καθημερινότητά μας.
Καλή πορεία στην ομάδα της Πάτρας…
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να συγχαρεί την διαιτητική τετράδα της αναμέτρησης του ματς με την Επισκοπή, των κ.κ. Φουστανά Κωνσταντίνου(ΕΠΣ Μακεδονίας), Παγουρτζή Δημήτριοου(ΕΠΣ Πειραιά), Κορώνα Χρήστου(ΕΠΣ Πειραιά) και Σταυρουλάκη Ραφαήλ(Ρεθύμνου) για την άψογη διαιτησία κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της Επισκοπής για την άψογη φιλοξενία που πρόσφερε στην αποστολή της ομάδας μας χθες Κυριακή 02/04.”