Ο Γιάννης Ψαρράς ανανέωσε με την Επισκοπή μας!

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Ψαρρά. Ο Γιάννης αποτελεί απτό δείγμα επαγγελματικής συνέπειας καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του στην Κρήτη. Στην Επισκοπή μας πρωτοήρθε το καλοκαίρι του 2021 όπου αγωνίστηκε 4 φορές στη SL2 και πέρυσι (2022-23) 16!
Ο Γιάννης είναι γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου του 1998) με ύψος 1.85μ..
Ο Γιάννης Ψαρράς που πρωτοαγωνίστηκε στις ακαδημίες του Ατρόμητου Πτολεμαϊδας, φρόντισε στη συνέχεια να κάνει συνετά βήματα. Πήρε μεταγραφή στον Ερμή Αμυνταίου (Α’ τοπικό αλλά από εκεί αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα του και κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική).
Τις σεζόν 2019-20 και 2020-21 αγωνίστηκε στην ΑΕΠ Κοζάνης όπου την πρώτη χρονιά έπαιξε βασικός στη Γ’ Εθνική και αναδείχθηκε και εκεί πρωταθλητής. Τη δεύτερη, αγωνίστηκε στη Football League συμμετέχοντας σε 10 αγώνες.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες.”

Ι. Ψαρράς: «Να βοηθήσω έτσι όπως ξέρω»
Λακωνικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής από την Πτολεμαϊδα που ξέρει πολύ καλά πια το σωματείο μας εδώ στην Κρήτη. Ο Γιάννης Ψαρράς ήταν όμως σαφέστατος. «Ήρθα να βοηθήσω την Επισκοπή έτσι όπως εγώ ξέρω. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά αλλά δεν έχει αλλάξει η φιλοδοξία, του σωματείου αλλά και η δική μου για να το επαναφέρουμε εκεί που του αξίζει.»