Ο Γιάννης, ο Μανιαδάκης, ο δικός μας φύλακας…

Ένα δικό μας παιδί, ο Γιάννης Μανιαδάκης, συνεχίζει στην Επισκοπή μας. Είναι από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές ωστόσο, είναι μόλις 21 ετών. Ο νεαρός τερματοφύλακας που ξεπήδησε μέσα από τις ακαδημίες μας, ανήκει στην ανδρική ομάδα από το 2016. Από τις τοπικές κατηγορίες πλέον, νιώθει έτοιμος για να υπερασπίσει την Επισκοπή μας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Γιάννη Μανιαδάκη. Πρόκειται για τον 21χρονο πορτιέρο (έχει γεννηθεί στις 17/10/1999) που είναι γέννημα-θρέμμα Πισκοπιανός και βρίσκεται στο ρόστερ μας τα τελευταία 5 χρόνια (εξαίρεση αποτέλεσε ένα 6μηνο όπου αγωνίστηκε δανεικός στον Ποσειδώνα Χανίων).

Ο Γιάννης με ύψος 1.85μ. θα είναι και φέτος ένας από τους τερματοφύλακες της ομάδας μας με κύριο χαρακτηριστικό του, το πόσο δουλεύει στις προπονήσεις.

Ο 21χρονος έχει κερδίσει με την Επισκοπή μας 2 πρωταθλήματα (Α’ ΕΠΣΡ 2018), (Γ’ Εθνική 2020), 2 κύπελλα ΕΠΣΡ (2017, 2019), 2 Super Cup (2016, 2018).»

Ι. Μανιαδάκης: «Ενθουσιασμένος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο»
Αμέσως μετά τη συμφωνία με την ομάδα μας, ο νεαρός τόνισε με απόλυτη ικανοποίηση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υπογράψω το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο με την ομάδα από την οποία ανδρώθηκα και αγαπάω.
Χαίρομαι επίσης που η ομάδα μου και οι υπεύθυνοι (προπονητής κ. Βέλιτς, πρόεδρος κ. Νικολιδάκης) με εμπιστεύθηκαν για άλλη μία χρονιά να αποτελώ μέλος του συλλόγου.

Θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να είμαι έτοιμος όπου και όποτε χρειαστεί.»