Ο Γ. Κόλτζος ξανά στο τιμόνι της Επισκοπής μας

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει με πολλή χαρά την επαναπρόσληψη του προπονητή, Γιώργου Κόλτζου.

Ένας δικός μας άνθρωπος πια, ο 48χρονος τεχνικός (έχει γεννηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 1976) επανήλθε 3 μήνες μετά την πρώτη του θητεία για να αναδημιουργήσει το νέο μοντέλο που θα ακολουθήσει ο σύλλογός μας με την ανδρική ομάδα.

Για τον Γιώργο Κόλτζο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις… Κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας ποδοσφαιράνθρωπος. Μέσα από αυτό ανδρώθηκε ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες με θητεία σε Αθηναϊκό, Πανηλειακό, Απόλλων Καλαμαριάς, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Βέροια, Λεβαδειακό και Θρασύβουλο αλλά και με το ασημένιο μετάλλιο να κοσμεί την προσωπική του συλλογή επιτυχιών με την εθνική ομάδα των Ελπίδων το 1998 όταν κατέκτησε τη 2η θέση στην Ευρώπη.

Το προπονητικό του ταξίδι μέσω του διπλώματος UEFA A’ πρωτοξεκίνησε το 2013 όταν ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ακολούθησε η Λαυρεωτική κι έπειτα ήρθε στην Κρήτη και το Ρέθυμνο για την Α.Ε.Μυλοποτάμου που ανέλαβε στο β’ μισό της σεζόν 2017-18 στη Γ’ Εθνική.

Στη συνέχεια ήταν κάτοικος Χανίων για λογαριασμό του Πανακρωτηριακού για το α’ μισό 2019-20 στη Γ’ Εθνική, του Πλατανιά Κ19 στο β’ μισό της περιόδου 2019-20, του Πλατανιά (Α’ ΕΠΣΧ 2020-21), της ΠΑΕ Ρόδος και πάλι στη Γ’ Εθνική κατά την περίοδο 2021-22, και του Άρη Σούδας (Α’ ΕΠΣΧ 2022-23).
Τον Ιανουάριο του 2024 ήρθε στην Επισκοπή μας στη Γ’ Εθνική και αποχώρησε φιλικά τον Απρίλιο με την προοπτική να επιστρέψει κάποια στιγμή και να δημιουργήσει μια δική του ομάδα. Αυτή η στιγμή έφτασε και ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες».

Γ. Κόλτζος: “Βασικό το τοπικό στοιχείο”
Ο Γιώργος Κόλτζος έδειξε χαρούμενος και γεμάτος όρεξη για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα επιστρέψει -αυτός είναι ο αντικειμενικός σκοπός- όσο πιο σύντομα γίνεται στις εθνικές κατηγορίες. “Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε μια ομάδα όπου εργαζόμουν μέχρι πρότινος. Έρχομαι ξανά σ’ ένα γνώριμο περιβάλλον και γι’ αυτό ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη.
Θέλουμε να έχουμε ένα ξεκίνημα για μια νέα χρονιά η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινάμε τη σεζόν πάνω σε νέες βάσεις και με στόχους πρωταγωνιστικούς, με πρόγραμμα και οργάνωση έτσι ώστε, η ομάδα να μπορέσει γρήγορα να επιστρέψει στη φυσική της θέση.
Είναι επίσης σημαντικό το γεγονός ότι θα παραμείνουν αρκετά παιδιά από την περσινή ομάδα και με τις κατάλληλες προσθήκες που θα γίνουν θα μπορέσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με το τοπικό στοιχείο να είναι το βασικό χαρακτηριστικό της όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα αυτά χρόνια.
Είναι τέλος σημαντικό να επισημάνουμε ότι και οι συνεργάτες που θα έχουμε είναι παιδιά από το Ρέθυμνο.”